Type Here to Get Search Results !

"Βουλιάζει" στα χρέη το ΠΕΑΚ - "Τρύπα" ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ οφειλών στην ΔΕΥΑΠ

Πάτρα: "Βουλιάζει" στα χρέη το ΠΕΑΚ - "Τρύπα" ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ οφειλών στην ΔΕΥΑΠ «Βουλιάζει» στα χρέη το ΠΕΑΚ και τα αθλητικά κέντρα της Πάτρας που ανήκουν στον φορέα και κινδυνεύουν άμεσα με παύση της λειτουργίας τους.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς και τις εκτιμήσεις τα χρέη στην ΔΕΥΑΠ ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που φυσικά δεν μπορεί να καλυφτεί και βάζει σε κίνδυνο την λειτουργία τους, σε περίπτωση που η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης της πόλης αποφασίσει να διεκδικήσει τα χρήματα αυτά, χρήματα που στην ουσία ανήκουν στην Πατρινό λαό.
Πώς όμως συγκεντρώθηκε ένα τόσο μεγάλο ποσό εις βάρος του ΠΕΑΚ; Είναι ένα ποσό που αφορά τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία και έχει να κάνει από την μία με την αμέλεια των εκάστοτε διοικήσεων του ΠΕΑΚ και από την άλλη με τον εφησυχασμό των μελών ότι Δήμος δεν θα κόψει τις παροχές για λόγους κοινωνικούς.
Βλέπετε το ΠΕΑΚ είναι ένας φορέας του Δημοσίου που έχει να κάνει με σωματεία κι εκατοντάδες αθλητές. Όμως υπάρχει και ένα όριο, με τον Δήμο, θέλοντας να βάλει σε μία σωστή διαχείριση τα οικονομικά του, να είναι υποχρεωμένος να βρει έναν τρόπο για να μικρύνει αυτή την «μαύρη τρύπα» του ΠΕΑΚ, καθώς αν την αφήσει έτσι θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ