Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ Κιγκλιδώματα πουθενά
 
13.10 - Ολοκληρώθηκε η παρέλαση στο κέντρο της Πάτρας.
12.10 - Οι επίσημοι κάθησαν στις θέσεις τους. Ξεκίνησε η παρέλασηπολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και τμημάτων των Σωμάτων Ασφαλείας
11.40 - Αυτή την ώρα ξεκινά η δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Πατρών. Θα γίνει απόδοση τιμών από τμήματα Ενόπλων με τη συμμετοχή της Δημοτικής Μουσικής.
Και στις 12.00 θα γίνει η παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και τμημάτων Σωμάτων Ασφαλείας, μπροστά από τους επισήμους και το λαό (η διαδρομή της παρέλασης από Αράτου και Αγ. Ανδρέου με τερματισμό στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα).
Η ψιλή βροχούλα εξακολουθεί να πέφτει στην Πάτρα αλλα αυτό δεν φαίνεται ικανό να ακυρώσει την συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις και την παρέλαση.
Οπως είχε ανακοινωθεί και μέχρι αυτή την ώρα (10.00) δεν υπάρχει ούτε ένα κιγκλίδωμα στα όρια της εξέδρας των επισήμων αλλα και στην Αγ. Νικολάου και την Αγ. Ανδρέου. Η βροχή κάνει δύσκολο το έργο των συνεργείων ήχου του δήμου ωστόσο όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους και για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και στην Πάτρα.
Ο καιρός τις επόμενες ώρες
Βροχερός θα είναι ο καιρός στην Πάτρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Τετάρτη 25 Μαρτίου
7 π.μ. Ανάκρουση Εωθινού από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πατρέων στην Πόλη των Πατρών.
8 π.μ. Έπαρση σημαίας στην κεντρική προβλήτα Αγίου Νικολάου.
9 π.μ. Εκκίνηση ποδηλατικού αγώνα ΘΥΣΙΑΣ Πατρών-Καλαβρύτων Αγίας Λαύρας από πλατεία Τριών Συμμάχων, τερματισμός εις Αγία Λαύρα Καλαβρύτων. 11.45 π.μ. Απονομή επάθλων.
11.40 π.μ. Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Πατρών (τέλος προσέλευσης επισήμων 11.30 π.μ.). Απόδοση τιμών από τμήματα Ενόπλων με τη συμμετοχή της Δημοτικής Μουσικής.
12 μεσ. Παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και τμημάτων Σωμάτων Ασφαλείας, μπροστά από τους επισήμους και το λαό (διαδρομή παρέλασης από Αράτου και Αγ. Ανδρέου με τερματισμό στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα).
18.42 μ.μ. Υποστολή σημαίας στην Κεντρική προβλήτα Αγ. Νικολάου. Τιμές θα αποδώσει κατά τα κεκανονισμένα Τμήμα Στρατού μετά της Μουσικής του Δήμου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ