Type Here to Get Search Results !

Με αφορμή το «Σχέδιο Αθηνά ΙΙ» για την Ανώτατη Εκπαίδευση και βασικό θέμα το ενδεχόμενο της κατάργησης του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Πάτρας, αλλά και Επαγγελματικά Δικαιώματα Πτυχιούχων Μηχανικών η Επαγγελματική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών προχωρά σε συνεδρίαση καλώντας τους φορείς της Δυτικής Ελλάδος να συμμετέχουν σε αυτή. Η πρόσκληση αναφέρει τα εξής: «Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Ν.Τ. ΕΕΤΕΜ Αχαΐας σας προσκαλούν το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία μας, επί της οδού Κανακάρη αρ. 236Α και Γενναδίου, όπως συμμετάσχετε στην κοινή συνεδρίαση φορέων Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή το παραπάνω θέμα. Ευελπιστούμε να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση μας, ελπίζοντας σε μία εποικοδομητική συνεργασία με τους Πτυχιούχους Μηχανικούς Τ.Ε. για την έξοδο τους από την ΟΜΗΡΙΑ που υφίστανται, για πολλές δεκαετίες, και να σταματήσουμε την διάλυση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, όπως έγινε με το σχέδιο "ΑΘΗΝΑ Ι" χωρίς χρηματοδότηση και την μη πρόσληψη ικανού εκπαιδευτικού προσωπικού».

Πάτρα: Επί τάπητος το σχέδιο "Αθηνά ΙΙ" και η... διάλυση του ΤΕΙ Δυτικής ΕλλάδοςΜε αφορμή το «Σχέδιο Αθηνά ΙΙ» για την Ανώτατη Εκπαίδευση και βασικό θέμα το ενδεχόμενο της κατάργησης του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Πάτρας, αλλά και Επαγγελματικά Δικαιώματα Πτυχιούχων Μηχανικών η Επαγγελματική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών προχωρά σε συνεδρίαση καλώντας τους φορείς της Δυτικής Ελλάδος να συμμετέχουν σε αυτή.
Η πρόσκληση αναφέρει τα εξής: «Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Ν.Τ. ΕΕΤΕΜ Αχαΐας σας προσκαλούν το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία μας, επί της οδού Κανακάρη αρ. 236Α και Γενναδίου, όπως συμμετάσχετε στην κοινή συνεδρίαση φορέων Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή το παραπάνω θέμα.
Ευελπιστούμε να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση μας, ελπίζοντας σε μία εποικοδομητική συνεργασία με τους Πτυχιούχους Μηχανικούς Τ.Ε. για την έξοδο τους από την ΟΜΗΡΙΑ που υφίστανται, για πολλές δεκαετίες, και να σταματήσουμε την διάλυση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, όπως έγινε με το σχέδιο "ΑΘΗΝΑ Ι" χωρίς χρηματοδότηση και την μη πρόσληψη ικανού εκπαιδευτικού προσωπικού».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ