Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: 4 περιπτώσεις διαγραφής χρεών δανειοληπτών το τελευταίο διάστημα


                                                                                                                                                         Κωνσταντίνα Παλαιολόγου
Χρέη ύψους 600.000 ευρώ κατάφερε να διαγράψει το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα, η Ένωση Δανειοληπτών Ελλάδας, στην οποία απευθύνθηκαν δανειολήπτες της περιοχής που κινδύνευαν να χάσουν τις κατοικίες τους.
«Χάνουν τα σπίτια τους από λάθος συμβουλές και κινήσεις γιατί οι περισσότεροι δεν απευθύνονται σε εμάς που ουσιαστικά δημιουργήσαμε το νόμο Κατσέλη και η νομική μας ομάδα ξέρει όλα τα παραθυράκια του νόμου που είναι προς όφελος των δανειοληπτών», δηλώνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Δανειοληπτών-Πατρινός Θεόδωρος Θανόπουλος, ο οποίος τονίζει ότι «πρέπει οι δανειολήπτες να κινητοποιηθούν και το κίνημα κατά των πλειστηριασμών να λάβει Πανελλαδική διάσταση με συγκροτημένο Συμβούλιο, γιατί καμία κυβέρνηση δεν θα προστατεύσει όπως πρέπει την περιουσίες, από τη στιγμή που οι εταίροι και δανειστές μας αντιδρούν.
Την ίδια ώρα αλματώδη είναι η αύξηση των πολιτών που εισέρχονται καθημερινά στα γραφεία της Ένωσης Καταναλωτών ζητώντας βοήθεια, γιατί έχουν παραλάβει την ειδοποίηση του πλειστηριασμού.
«Καθημερινά συναντούμε από 2 έως 8 καινούργια άτομα, που βρίσκονται σε απόγνωση και τα οποία αναλαμβάνουμε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο», σχολίασε ο πrόεδρος της Ένωσης Τάσος Νικολαδάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ