Type Here to Get Search Results !

Πάτρα:Λήγει το τελεσίγραφο του Δήμου για τους 5 καταστηματάρχες της λιμενικής ζώνης που δεν πλήρωναν ρέυμα


Σήμερα οφείλουν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς την δημοτική αρχή, οι ιδιοκτήτες πέντε καταστημάτων στη λιμενική ζώνη της Ηρώων Πολυτεχνείου, στα οποία την περασμένη Παρασκευή τα δημοτικά συνεργεία προχώρησαν στην διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Ωστόσο λίγο αργότερα έλαβαν εντολή να το ξανασυνδέσουν μετά την δέσμευση των καταστηματαρχών ότι σήμερα θα τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους.
Στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής τονιζόταν: 
«Η Δημοτική Αρχή προχώρησε σήμερα σε διακοπή της ηλεκτροδότησης πέντε καταστημάτων της παραλιακής ζώνης της Πάτρας.
Είναι γνωστό ότι για χρόνια τα συγκεκριμένα καταστήματα, δεν αποπληρώνουν τα ενοίκια και δεν κατέβαλλαν τα ποσά για τον δημοτικό φωτισμό, από τον οποίον ηλεκτροδοτούνται.
Σήμερα η Δημοτική Αρχή, υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αυτό το μέτρο, γιατί μετά από έξι μήνες προσπάθειας από την πλευρά της, να πειστούν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν ανταποκρίθηκαν θετικά.
Η συγκεκριμένη ενέργεια του Δήμου κατέστη υποχρεωτική, για να αποκατασταθεί στοιχειωδώς η αδικία που διαπράττεται σε βάρος των δημοτών της πόλης μας, οι οποίοι πληρώνουν για το δημοτικό φωτισμό, που χρησιμοποιούν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες.
Η Δημοτική Αρχή δεν έχει την πρόθεση να βλάψει κάποιους επιχειρηματίες, αλλά να προστατεύσει, όπως είναι υποχρεωμένη, τα συμφέροντα του Πατραϊκού λαού, αλλά και των συνεπών επαγγελματιών.
Είναι καιρός να γίνει κατανοητό, ότι δεν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και ο Δήμος να προσποιείται τον ανήξερο»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ