Type Here to Get Search Results !

Ένας νέος άστεγος κάθε δύο ημέρες στην Πάτρα

Την τραγική κατάσταση που βιώνει πάνω από το 1/3 των Πατρινών το οποίο βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας, έρχονται να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία έρευνας τηςΔημοτικής Αρχής, αλλά και οι καθημερινές αιτήσεις στον Δήμο για βοήθεια, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας του Patras Times.
Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικού Οργανισμού Θεόδωρος Τουλγαρίδης, το 38% του πληθυσμού της αχαϊκής πρωτεύουσας ζει στα όρια της φτώχειας, αδυνατώντας να καλύψει βασικές ανάγκες διαβίωσης!

Σύμφωνα με καταγεγραμμένα στοιχεία από τον Δήμο, σχεδόν ένας στους τρεις κατοίκους ψάχνουν για δουλειά, με την ανεργία να φτάσει στο 29%.

Η σκληρή αυτή πραγματικότητα για το επίπεδο διαβίωσης των Πατρινών καταφαίνεται ακόμα περισσότερα, καθώς, όπως ανέφερε ο κ. Τουλγαρίδης, κάθε ημέρα γίνονται δύο αιτήσεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για χορήγηση τροφίμων, ενώ δύο αιτήσεις κάθε ημέρα δέχεται και ο Δήμος για παροχή συσσιτίου.

Αυτό που πραγματικά προκαλεί τρόμο είναι ότι η αχαϊκή πρωτεύουσα αποκτά έναν νέο άστεγο κάθε δύο ημέρες, καθώς ανά διήμερο υποβάλλεται στο Δημαρχείο και μία αίτηση για παροχή βοήθειας σε άστεγο!

«Η πόλη χτυπιέται από παντού. Καλούμε όσους χρειάζονται βοήθεια να απευθυνθούν Γούναρη 76, όπου βρίσκονται τα γραφεία του Κοινωνικού Οργανισμού. Διαθέτουμε οργανωμένες δομές και με την ψυχολογική τους υποστήριξη», τόνισε ο κ. Τουλγαρίδης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ