Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Συνέλαβαν γιατρό στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ"!


Συνεχίζεται η άγρια κόντρα στο Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας"  με αποκορύφωμα  ο Διοικητής του Απόστολος Λέτσιος να μηνύει τον συντονιστή του Ογκολογικού τμήματος Παναγιώτη Γκινόπουλο, με την κατηγορία πως θέτει σε δοκιμασία τις ζωές των ασθενών της κλινικής του.
Η μήνυση υπεβλήθη χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα, συνέλαβαν τον γνωστό γιατρό, τον οδήγησαν στο Τμήμα, αμέσως μετά στην Εισαγγελία όπου δόθηκαν εξηγήσεις και αφέθηκε ελεύθερος.
Ο κ. Γκινόπουλος επέστρεψε στα καθήκοντά του και θα ακολουθήσει δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Η Διοίκηση προέβη στη μήνυση μετά από αναφορές ασθενών πως ο γιατρός δεν τους επέτρεψε για τυπικούς λόγους να υποβληθούν σε χημιοθεραπεία. Σύμφωνα με την μήνυση όλοι οι συγκεκριμένοι ασθενείς παρακολουθούνται από την γιατρό Αθηνά Χριστοπούλου. Ο κ. Γκινοπουλος με την προσφάτως προαχθείσα σε διευθύντρια Αθηνά Χριστοπούλου λειτουργούν στο Νοσοκομείο ως δύο ανεξάρτητες ομάδες χωρίς κανένα σημείο επικοινωνίας.
Όλοι στο Νοσοκομείο εκτιμούσαν πως ήταν ζήτημα χρόνου η ρήξη. Η ΑΘηνά Χριστοπούλου απουσίαζε στο εξωτερικό, όμως δήλωσε πως ο κ. Γκινόπουλος και στο παρελθόν είχε επιδείξει τέτοιες συμπεριφορές. Ο κ. Γκινόπουλος δήλωσε πως η σύλληψή του τον εξουθενωσε ψυχολογικά, όταν όλοι γνωρίζουν τι έχει προσφέρει για το Νοσοκομείο και τους ασθενείς επί σειρά ετών. Οσο για την ενέργειά του;
Οπως είπε οι ασθενείς δεν είναι ούτε της κυρίας Χριστοπούλου ούτε δικοί του. Δεν γνώριζε την κατάστασή τους γιατί η κυρία Χριστοπούλου ποτέ δεν τον ενημερώνει, μιας και λειτουργεί σαν να είναι στο ιδιωτικό της ιατρείο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να κρίνει ότι μπορεί να έθετε σε κίνδυνο τη ζωή τους περισσότερο αν τους επέτρεπε να κάνουν χημειοθεραπεια χωρίς να έχει στην κατοχή του τον ιατρικό φάκελό τους.
Επίσης συμπλήρωσε ότι θα ήταν εγκληματικό να τους χορηγήσει χημειοθεραπεία χωρίς να ξέρει τον ασθενή. Μάλιστα όπως είπε για την συμπεριφορά της κυρίας Χριστοπούλου η οποία προσελήφθη ως παθολόγος και εξελίχθηκε σε ογκολόγο, έχει ενημερώσει την διοίκηση η οποία όμως δεν έχει κάνει το παραμικρό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ