Type Here to Get Search Results !

Δίωξη σε Κούγια για τον Παναιγιάλειο - Μετωπική με Δήμο για την ΠΑΕ

Πάτρα: Δίωξη σε Κούγια για τον Παναιγιάλειο - Μετωπική με Δήμο για την ΠΑΕΣε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τον Δήμο Πατρέων, την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας άνοιξε εκ νέου μέτωπο με τον Παναιγιάλειο, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με την ομάδα του Αιγίου, στην Πάτρα.
Ας ξεκινήσουμε όμως από τον Παναιγιάλειο. Οι δηλώσεις του Α. Κούγια λίγη ώρα μετά τον αγώνα με την ομάδα του Αλίμου που τόνιζε ότι «βιώσαμε στο Αίγιο την απόλυτη ποδοσφαιρική αλητεία» και απεύθυνε προειδοποιήσεις σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας έφεραν την δίωξη πειθαρχικού χαρακτήρα προς τον πρόεδρο των «κοκκινόμαυρων», δίωξη που άσκησε ο υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Παναγιώτης Καρράς.
Το κλίμα έτσι λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι δυναμιτίζεται ακόμα περισσότερο και η αστυνομική δύναμη ήδη ετοιμάζεται για να αποφευχθεί κάθε υποψία επεισοδίου, σε έναν αγώνα που αναμένονται να έρθουν στην Πάτρα, αρκετοί φίλοι του Παναιγιάλειου.
Σε ότι αφορά το μέτωπο με την δημοτική Αρχή οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που τόνισε ανοικτά ότι ο Κώστας Πελετίδης δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα και ότι κινδυνεύει η ΠΑΕ και η αδειοδότηση της εξαιτίας της στάσης που κρατάει ο Δήμος για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, δεν άρεσαν καθόλου στη Μαιζώνος.
Σύμφωνα με στελέχη της, η νυν δημοτική Αρχή έχει από την αρχή ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει την Παναχαϊκή μόνιμα στο Στάδιο, το προορίζει για μία κυψέλη του μαζικού αθλητισμού που θέλει να αναπτύξει και σε επίπεδο αθλητισμού αυτή είναι η πολιτική του Δήμου και φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει.
Αν λοιπόν δεν θέλει η ΠΑΕ να κινδυνέψει από την διοργανώτρια Αρχή, έχοντας μία μόνιμη έδρα, όπως λένε εκεί στην Μαιζώνος, ας πάει να τα βρει με την ΠΓΕ για το γήπεδο της Αγυιάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ