Type Here to Get Search Results !

Ο "χορός της βροχής" στην πλατεία της Αγίας Σοφίας

Έτσι όπως έχουμε γίνει και με τα προβλήματα που έχει ο καθένας μας στο κεφάλι του, έχουμε φτάσει να παραμιλάμε στους δρόμους!
Μη πείτε πως και εσείς δεν έχετε παραμιλήσει περπατώντας στους δρόμους, βρίζοντας από μέσα σας ή σκεφτόμενος διάφορα… Και μην πείτε φυσικά ότι δεν έχετε δει και εσείς άλλους συνανθρώπους να το κάνουν, παραμιλώντας στους δρόμους, άλλος με μεγαλύτερη φωνή άλλος πιο ψιθυριστά.
Είναι και αυτό ένα φαινόμενο της εποχής. Ο κύριος όμως που συναντήσαμε στην πλατεία της Αγίας Σοφίας, το πρωί του Σαββάτου, είπε να κάνει πέρα τα προβλήματα και τις σκέψεις που προφανώς, όπως όλοι μας, έχει στο κεφάλι του, άφησε στην μπάντα τα παραμιλητά και τα μουρμουρητά και ξεκίνησε να χορεύει μόνος του, μέσα στην βροχή!
Ξεκίνησε από το πρωί να χορεύει, σύμφωνα με περαστικούς και επιχειρηματίες της περιοχής και δεν πτοήθηκε ακόμα και όταν άρχισε να βρέχει.  Χόρεψε στην αρχή τα δικά του, σε κάποια φάση το… γύρισε σε κάτι από "καράτε κίντ" και στο τέλος έφτασε στο σημείο να προσπαθεί να χορέψει σε στιλ «Μάικλ Τζάκσον».
Όπως και να έχει, είναι ένας αρκετά αγχολυτικός τρόπος για να ξεφύγει κανείς από τα προβλήματα και το στρες της καθημερινότητας. Από το να μουρμουράμε και να παραμιλάμε μόνοι μας, δεν είναι καλύτερο να χορεύουμε;

Πάτρα: Ο "χορός της βροχής" στην πλατεία της Αγίας Σοφίας - Δείτε εικόνες και βίντεο Πάτρα: Ο "χορός της βροχής" στην πλατεία της Αγίας Σοφίας - Δείτε εικόνες και βίντεο Πάτρα: Ο "χορός της βροχής" στην πλατεία της Αγίας Σοφίας - Δείτε εικόνες και βίντεο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ