Type Here to Get Search Results !

Τα "Χρυσά Γάντια" στην Πάτρα Σάββατο και Κυριακή


Αυτό το Σαββατοκύριακο θα φιλοξενήσει η Πάτρα τη μεγάλη γιορτή της πυγμαχίας, στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι.
18 σωματεία,  79 αθλητές, 5 αθλήτριες όλων των κατηγοριών θα πάρουν μέρος σε μία διοργάνωση που φιλοδοξεί να επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο της Πατραϊκής πυγμαχίας. Μεταξύ των αθλητών που θα συμμετέχουν στο τουρνουά πέντε σωματεία προέρχονται από την Πάτρα και 38 αθλητές είναι από την αχαϊκή πρωτεύουσα. 
Μέσα σε ένα διήμερο θα γίνουν πάνω 40 αγώνες (19 αγώνες το Σάββατο και 22 την Κυριακή), σε ένα τουρνουά που πρόκειται να λάβουν μέρος μεγάλα ονόματα της πυγμαχίας όπως ο Κονταξής, ο Πεφάνης, ο Κάδης, ο Σωτηρόπουλος, ο Κατσαίτης, ο Κούφης, ο Μάτζος, ο Δημητρόπουλος, ο Κιμιόπουλος, ο Κουτροπάνος, η Κατζόγλου και τόσοι ακόμα.  
Οι αγώνες θα αρχίσουν και τις 2 ημέρες στις 5 το απόγευμα  με αγώνες ακαδημιών και παίδων-κορασίδων, ενώ στις 7 θα μπούμε στο κυρίως αγωνιστικό πρόγραμμα των Ανδρών και Γυναικών.
Μαζί με τα σημαντικά ονόματα αθλητών λαμβάνουν μέρος και σημαντικά ονόματα της διαιτησίας. Συγκεκριμένα 2 πατρινοί διαιτητές – κριτές (Καούρης Γ και Βικτωράτος Χ) , αλλά και  6 ακόμη θα εποπτεύσουν τις αναμετρήσεις με βάση τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ΑΙΒΑ.
Η μεγάλη γιορτή της πυγμαχίας θα δώσει  την ευκαιρία στον επισκέπτη και στους θεατές να πάρουν μία γεύση από την ιστορία της Πατραϊκής πυγμαχίας έως και σήμερα, προβάλλοντας ιστορικά αρχεία και φωτογραφικό υλικό, αλλά και βίντεο με τους αθλητές του τότε και του σήμερα.
Οι διοργανωτές υπόσχονται στους Πατρινούς φιλάθλους που αναμένεται να βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Κουκούλι, συναρπαστικές μάχες και υψηλό θέαμα, καλώντας τους να έρθουν και να τους τιμήσουν με την παρουσία τους.
Τους αγώνες συνδιοργανώνει η ΠΥΓΜΗ με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και τελούν υπό την  αιγίδα του Δήμου Πατρεών που δίνει μεγάλη βοήθεια στην τεχνική υποστήριξη της διοργάνωσης, αλλά και στην φιλοξενία των αθλητών.
Παρούσα στην διοργάνωση θα είναι η ομοσπονδία με πλήρες το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό για την υποστήριξη της διοργάνωσηςΤα «Χρυσά Γάντια» θα έχουν και ένα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς όπου οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα με το περίσσευμα τους να στηρίξουν το Ίδρυμα της Κιβωτού της Αγάπης.
Δωρεάν εισιτήρια διανεμηθήκαν σε μαθητές και απόρους για να βρεθούν κοντά στο άθλημα. Η είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και θέσεις Ringside με 8 ευρώ για όσους θέλουν να  ζήσουν την διοργάνωση από "μέσα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ