Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Σημαντικές πρωτοβουλίες Οργανώσεων της ΤΟ ΑΕΙ της ΚΝΕ


Από την εκδήλωση για την καπιταλιστική κρίση
Εκδήλωση με θέμα «Από την καπιταλιστική κρίση στην ανάκαμψη. Ίδιος πάλι ο χαμένος» οργάνωσαν τη Δευτέρα 30 Μάρτη οι ΟΒ Οικονομικού και Διοίκησης Επιχειρήσεωντης ΤΟ ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ. 
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν από την ομάδα εργασίας των ΟΒ τα αποτελέσματα της έρευνας με βάση ερωτηματολόγια που συμπληρώθηκαν από δεκάδες φοιτητές τις προηγούμενες μέρες. Η παρουσίαση εμπλουτίστηκε και με στοιχεία για το ξέσπασμα και την πορεία της καπιταλιστικής κρίσης στην Ελλάδα και διεθνώς, την ανάπτυξη του ελληνικού κεφαλαίου σε μία σειρά από κλάδους, αλλά και την πείρα από τα σοσιαλιστικά κράτη.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία από τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος τηςΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.
Ιστορικός περίπατος στο Ναύπλιο
Το Σάββατο 28 Μάρτη, οι ΟΒ Παιδαγωγικών Σχολών της ΤΟ ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ διοργάνωσαν ιστορικό περίπατο στο Ναύπλιο.
Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, οι φοιτητές περιηγήθηκαν στο Κάστρο Παλαμηδίου, το οποίο λειτούργησε εκείνη την περίοδο ως φυλακές, ενώ επισκέφτηκαν και «το κελί» του Κολοκοτρώνη.
Στη συνέχεια, ακολούθησε ομιλία με θέμα «Η επανάσταση της 25ης Μαρτίου και η σημασία της σήμερα» από την Βαρβάρα Παπαδοπούλου, στέλεχος της ΚΝΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ