Type Here to Get Search Results !

Γιόρτασαν την άνοιξη και την ποίηση, παίζοντας κατά του ρατσισμού

Γιόρτασαν τον ερχομό της Άνοιξης και την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων, σε συνδυασμό με την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης, σε μια υπέροχη συγκέντρωση που έκαναν στην πλατεία Γεωργίου.
Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Οι νέοι και οι νέες από το Διαπολιτισμικό Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ και σε συνεργασία με το Κέντρο Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων και ευάλωτων πληθυσμών «ΣΤΕΓΗ PLUS (+) Πάτρας», συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γεωργίου για να γιορτάσουν τη εαρινή ισημερία και να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων, όπως και την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης.
Οι ανήλικοι που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας «ΣΤΕΓΗ PLUS (+)»,παρουσίασαν φωτογραφίες, ποιήματα, μουσικές και γεύσεις από τις χώρες καταγωγής τους: Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν, Υεμένη, Συρία, Ιράκ, Ερυθραία.
Όλοι οι μαθητές του Διαπολιτισμικού θεατρικού εργαστηρίου, που αποτελείται από έφηβους από την Ελλάδα και τους φιλοξενούμενους της «ΣΤΕΓΗ PLUS (+)», παρουσίασαν ένα επίκαιρο θεατρικό δρώμενο – έκπληξη! Αξίζει να σημειωθεί ότι η 21η Μαρτίου είναι η εαρινή ισημερία αλλά και η γιορτή «Νορούζ».
Πρόκειται για την πρώτη μέρα του χρόνου για ορισμένες χώρες της Κεντρικής Ασίας –όπως το Αφγανιστάν. Αρκετά παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας είναι από το Αφγανιστάν και όλοι μαζί γιορτάσανε στην Πλατεία Γεωργίου την Πρωτοχρονιά αλλά και την πρώτη μέρα της Άνοιξης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ