Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ στο Facebook με ροζ φωτογραφίες 20χρονου

Πάτρα: Δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ στο Facebook με ροζ φωτογραφίες 20χρονουΕνώπιον του Εισαγγελέα Πατρών θα βρεθούν την Κυριακή ένας άνδρας και μια γυναίκα 39 και 38 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν το Σάββατο από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εκβίαζαν έναν 20χρονο.
Οι δύο δράστες είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ του νεαρού στο Facebook και στο οποίο αναρτούσαν οπτικό υλικό ροζ περιεχομένου.
Αρχικά συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Πάτρας η 38χρονη, η οποία είχε κλείσει ραντεβού με την μητέρα του θύματος, προκειμένου έναντι αδράς αμοιβής να της δώσει τους κωδικούς πρόσβασης στο ψεύτικο προφίλ του γιου της.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν όταν η μητέρα έδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην 38χρονη, στην κατοχή της οποίας και βρέθηκαν. Στην συνέχεια οδήγησαν τη γυναίκα στο σπίτι του 39χρονου στην Πάτρα, με την πρόφαση να του παραδώσει τα χρήματα. Όταν εκείνος βγήκε από το σπίτι οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της μητέρας του 20χρονου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, η οποία ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές για το «μαρτύριο» που περνούσε ο γιος της και τις απαιτήσεις των συλλεφθέντων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση εκτυλίσσεται εδώ και ένα περίπου χρόνο, όταν ένας 39χρονος από τη Βραζιλία που έλκει την καταγωγή του από την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, έπεισε μέσω Facebook, έναν 20χρονο Πατρινό να μεταναστεύσει στη χώρα για ένα καλύτερο μέλλον.
Ο νεαρός αφού έφτασε στο εξωτερικό συνάντησε τον 39χρονο με τον οποίο έμειναν μαζί για αρκετό χρόνο, στο ίδιο δωμάτιο, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον ίδιο υπολογιστή.

Μετά από ένα διάστημα, οι δύο άνδρες πήγαν στην Χιλή, όπου και διαφώνησαν και έτσι οι δρόμοι τους χώρισαν. Ο 39χρονος ωστόσο, άγνωστο γιατί, θέλοντας να «εκδικηθεί» τον νεαρό, χρησιμοποίησε φωτογραφικό υλικό που είχε «αφήσει» ο 20χρονος στον «κοινό» υπολογιστή. 

Δημιούργησε ψεύτικο προφίλ στο Facebook με τα στοιχεία του νεαρού Πατρινού και άρχισε να αναρτά άσεμνες φωτογραφίες του.
Με αυτό το υλικό, ο 39χρονος ξεκίνησε να εκβιάζει τους γονείς του θύματος, ζητώντας τους χρήματα προκειμένου να τους παραδώσει τους κωδικούς του ψεύτικου προφίλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ