Type Here to Get Search Results !

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ ο 33χρονος που πυροβόλησαν στην Καρυά – Στον Εισαγγελέα ο δράστης

Πάτρα:Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ ο 33χρονος που πυροβόλησαν στην Καρυά – Στον Εισαγγελέα ο δράστης -Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. Η αστυνομία εκτιμά ότι ενδέχεται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας να εμπλέκονται και άλλα άτομα
 
07.35 Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 34χρονος που συνελήφθη για τον πυροβολισμό 33χρονου συγχωριανού του στην Καρυά Πατρών. Αμέσως μετά την πράξη του ο άνδρας προσοάθησε να διαφύγει και σύμφωνα με πληροφορίες επιβιβάστηκε σε φορτηγάκι, ωστόσο η αστυνομία , που είχε στήσει μπλόκα, κατάφερε να τον συλλάβει στην ευρύτερη περιοχή.
23.00 Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΓΝΠ  ο 33χρονος που πυροβολήθηκε το απόγευμα από 34χρονο στην Καρυά Πατρών, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι ενδέχεται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας να εμπλέκονται και άλλα άτομα .
Ο 34χρονος  βρίσκεται στην Ασφάλεια Πατρών και ανακρίνεται.
21.15 Κτηματικές διαφορές έβγαλαν τα...κουμπούρια σήμερα στην Καρυά. Ο  33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει δύο τραύματα από τους πυροβολισμούς του δράστη.
19:29 Συνελήφθη ο δράστης που περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης πυροβόλησε με όπλο κατά 34χρονου συγχωριανού του στην Καρυά Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες τους thebest.gr πρόκειται για έναν νέο άνδρα, 33χρονος Έλληνας.
Το θύμα του μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Νοσοκομείο, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του. Σε "προσωπικές διαφορές" αποδίδει η Ασφάλεια το περιστατικό.
19:00 Οι κτηματικές διαφορές μεταξύ δύο ανδρών στην Καρυά Πατρών άναψαν τα αίματα με αποτέλεσμα, πριν λίγο, να πέσουν πυροβολισμοί και το θύμα να μεταφερθεί τραυματισμένο στο Νοσοκομείο. Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης ενώ, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ