Type Here to Get Search Results !

Ιταλός μεσήλικας άνδρας έψαχνε χθες να χαλάσει χαρτονόμισμα των 500 ευρώ στην Πάτρα

Ιταλός μεσήλικας άνδρας έψαχνε χθες να χαλάσει χαρτονόμισμα των 500 ευρώ στην Πάτρα Όπως έλεγε ο ίδιος, είχε πάει σε κάποια κεντρική τράπεζα αλλά του αρνήθηκαν να τον εξυπηρετήσουν

Εντύπωση προξένησε σε περαστικούς την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 το πρωί στο κέντρο της Πάτρας ένας ξένος προφανώς τουρίστας, ο οποίος ήταν Ιταλός και προσπαθούσε μάταια να χαλάσει ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ.
Από το λίγο που αντιληφθήκαμε όταν τον συναντήσαμε επί της οδού Αγίου Ανδρέου, στο κατάστημα ξένου Τύπου Newsstand, ο άνθρωπος αυτός είχε ήδη πάει νωρίτερα σε κάποια τράπεζα της Πάτρας αλλά δεν του είχαν «σπάσει» το 500ευρο σε μικρότερα χαρτονομίσματα με αποτέλεσμα ο άνθρωπος που δεν μιλούσε και ελληνικά να μην ξέρει τι να κάνει.
Ενδεχομένως ορισμένοι να πέρασαν ή να νόμισαν το χαρτονόμισμα της μεγάλης αυτής αξίας για ύποπτο και πλαστό. Ωστόσο αν πράγματι ο ξένος αυτός κύριος πήγε σε τραπεζικό υποκατάστημα της πόλης και δεν τον εξυπηρέτησαν χωρίς να συντρέχει κάποιος άλλος λόγος, είναι λάθος.
Πάντως η συμβουλή που έλαβε ήταν να πάει στην Τράπεζα της Ελλάδος στην οδό Αγίου Ανδρέου και Κολοκοτρώνη όπου σίγουρα εφόσον δεν υπήρχε άλλο πρόβλημα, θα μπορούσαν να του χαλάσουν το 500ευρο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ