Type Here to Get Search Results !

Εληξαν οι καταλήψεις στο ΑΠΘ και στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα

Έληξε η κατάληψη στο Κτίριο Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποίησε ομάδα περίπου 50 ατόμων-μελών των "Αναρχικών Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης για την αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας", που ζητούν "κατάργηση των τρομονόμων, των κουκουλονόμων, της βίαιης λήψης DNA και των φυλακών Τύπου Γ'".

Εληξαν οι καταλήψεις στο ΑΠΘ και στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα
Όπως επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής πρύτανης Έρευνας και Συντονισμού, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών, Θεόδωρος Λαόπουλος, τα άτομα αποχώρησαν, ενώ δεν προκλήθηκαν φθορές στο κτίριο.
Ατομα που συμμετείχαν στην κατάληψη φέρεται να συμμετείχαν στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του ΑΠΘ και την πορεία που ακολούθησε προς το Τουρκικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα που σημειώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.
Η πορεία κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους και όταν πλησίασε προς το Τουρκικό Προξενείο, δυνάμεις της Αστυνομίας δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να προχωρήσουν. Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε στην περιοχή της Ροτόντας.
Εν τω μεταξύ, και στην Πάτρα, αποχώρησε τις βραδινές ώρες από τα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, η ομάδα των αντιεξουσιαστών που είχε κάνει κατάληψη από το πρωί.
Μετά το τέλος της κατάληψης, η ομάδα των αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκε, μέσω της οδού Κορίνθου, στον υπό κατάληψη χώρο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ