Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Συγκεντρώνουν τρόφιμα και φάρμακα στο Γηροκομειό

Πάτρα: Συγκεντρώνουν τρόφιμα και φάρμακα στο Γηροκομειό Μεγάλη η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας
 
Μετά την επιτυχία που σημείωσε το Σάββατο η δράση συλλογής τροφίμων και φαρμάκων στην πλ. Κυδωνιάτη της συνοικίας Γηροκομειού, με την αθρόα προσέλευση πολιτών και συνοίκων, οι διοργανωτές φορείς αποφάσισαν την συνέχισή της και την Κυριακή τις ίδιες ώρες, από 10.30 πμ έως 2 μμ.
Σύμφωνα με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Παναγία Γηροκομίτισσα» και τους Ενεργούς Πολίτες του Ανατολικού Διαμερίσματος, η συλλογή τροφίμων ήταν πέραν πάσης προσδοκίας και όπως τόνισε ο Περικλής Γεραλής από τους Ενεργούς Πολίτες, «αυτό ήταν ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε και αύριο».
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στόχος των διοργανωτών είναι με τα τρόφιμα που θα συλλεχθούν να υποστηριχθούν κοινωνικές δομές, που ασχολούνται με τη σίτιση πολιτών που έχουν ανάγκη.
Παράλληλα με την συλλογή τροφίμων και φαρμάκων διεξάγεται και το πασχαλινό παζάρι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γηροκομειού, στο οποίο πωλούνται χειροποίητες λαμπάδες, διακοσμημένες περίτεχνα, σε τιμές ελκυστικές για την οικονομική στήριξη του Συλλόγου.
Πρόκειται για έργα μελών του Συλλόγου, που όπως λέει η Πρόεδρός του Ντίνα Παπάκου «έχουν αφιερώσει όλο τους το μεράκι και την αγάπη τους», που απεικονίζεται στη διακόσμηση κάθε λαμπάδας, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και την προτίμηση των γονιών του.
Το αυτό σημειώνει και ο Δημήτρης Βούλγαρης, μέλος του Χορευτικού του Συλλόγου, οποίος θεωρεί αυτές τις δράσεις αναπόσπαστο μέρους των δραστηριοτήτων ενός οποιουδήποτε συλλόγου που θέλει να είναι ενεργός μέσα στην κοινωνία της περιοχής του.
Το πασχαλινό παζάρι θα συνεχιστεί μέχρι και τη Μ. Δευτέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ