Type Here to Get Search Results !

Ιου. Συναδινός: «Εγκληματική εγκατάλειψη των αθλητικών υποδομών της Πάτρας»

Ιου. Συναδινός: «Εγκληματική εγκατάλειψη των αθλητικών υποδομών της Πάτρας»


Την παρέμβαση του Ιούλιου Συναδινού προκάλεσαν δημοσιεύματα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Πάτρας.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού έκανε λόγο για «εγκληματική εγκατάλειψη των αθλητικών υποδομών της Αχαϊκής μεγαλούπολης από τις προηγούμενες αθλητικές ηγεσίες και τις διορισμένες από αυτήν διοικήσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας» και κάλεσε τους υπευθύνους γι' αυτή την κατάσταση να «απολογηθούν δημόσια για το διαχρονικό έγκλημα καταστροφής του δημόσιου αθλητικού πλούτου στην Αγυιά».

Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Η παρούσα αθλητική ηγεσία δεν επέλεξε τυχαία την Πάτρα για την πρώτη της επιτόπια παρέμβαση σε αθλητικούς χώρους. Αφενός μεν παρέδωσε στις Εισαγγελικές αρχές ένα πόρισμα οικονομικού ελέγχου που βρίσκονταν «θαμμένο» επί τετράμηνο στα συρτάρια. Αφετέρου δε για να αποκαλυφθεί επισήμως και σε όλο το μεγαλείο η εγκληματική εγκατάλειψη των αθλητικών υποδομών της Αχαϊκής μεγαλούπολης από τις προηγούμενες αθλητικές ηγεσίες και τις διορισμένες από αυτήν διοικήσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας.
Πρέπει να απολογηθούν δημόσια για το διαχρονικό έγκλημα καταστροφής του δημόσιου αθλητικού πλούτου στην Αγυιά, για το «προβληματικό» βοηθητικό γήπεδο του Τόφαλος και την μεθόδευση ιδιωτικοποίησής του, για το ασυντήρητο κολυμβητήριο Πεπανός και την κακοδιαχείριση από πλευράς διοίκησης και όχι να παρουσιάζονται ως τιμητές και υπερασπιστές του Αχαϊκού αθλητισμού.
Ειδικότερα για την κατασκευή του γηπέδου των «προσφυγικών» και τον πολυετή εμπαιγμό των αθλητικών σωματείων που αποκαλύψαμε, την οποία δήθεν είχαν δρομολογήσει, ενώ στον αντίστοιχο κωδικό είχαν αποθέσει μόλις δυο χιλιάδες ευρώ και χωρίς προγραμματική σύμβαση, ας μην κόπτεται υποκριτικά ούτε δικαιούται να κάνει υποδείξεις η αξιωματική αντιπολίτευση. Τόσα χρόνια είχε όλη τη δυνατότητα να το κατασκευάσει, αλλά φευ.

Εκ κατακλείδι: το γήπεδο των προσφυγικών στη Πάτρα θα γίνει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πρέπει να γίνει και παρά το γεγονός ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έχει κληρονομήσει στον ελληνικό αθλητισμό αποκαΐδια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ