Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον Καρκίνο του Μαστού

Πάτρα: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον Καρκίνο του Μαστού
Από το Άλμα Ζωής
Το πρόγραμμα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού που περιλαμβάνει εκπαιδευτικές ενότητες με συγκεκριμένη θεματολογία σχετικά με τον καρκίνο του μαστού που γίνονται από έγκριτους για το κάθε θέμα επιστήμονες συνεχίζονται για τρίτη χρονιά και την φετινή περίοδο.  Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν Αχαΐας συμβάλει στην ενημέρωση της γυναίκας με καρκίνο μαστού σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασθένεια, καθώς θεωρεί πως οι καλά ενημερωμένες ασθενείς είναι σε θέση να διαχειρίζονται τα ζητήματα της υγείας τους καλύτερα.
Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μπορεί να παρακολουθήσει κάθε γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει από τον καρκίνο του μαστού, ή μέλος της οικογένειας της, ή όποιος θέλει να ενημερωθεί για κάποια ενότητα. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2610-222274 καθημερινά 9:00 με 16:00.
Την Τετάρτη 8 Απριλίου 2015 και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας (Βότση 42), θα πραγματοποιηθεί η ενότητα Συμβουλές Μακιγιάζ κατά τη διάρκεια θεραπειών του καρκίνου του μαστού με εισηγητή τον κο Τάκη Μαυριγιαννάκη, PremieremakeupartistEsteeLauder

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ