Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Βγήκαν "μαχαίρια" σε εύπορη πατρινή οικογένεια


Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του με αυτό ου διάβαζε! Η ίδια του η μητέρα του έστειλε εξώδικο.... για να του πάρει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε στην Αθήνα για τις μετακινήσεις του! Και το οποίο όπως ο νεαρός υποστηρίζει... το είχε αγοράσει ο πατέρας του. Η οικογένεια, είναι σε διάσταση, ο νεαρός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και πλέον ζει στην Αθήνα λόγω σπουδών! Πρόκειται για μέλος ευκατάστατης οικογένειας των Πατρών. Μας γράφει ο ίδιος: «Η μητέρα μου, έστειλε εξώδικο για να πάρει το αμάξι που είχα για να κινούμαι στην Αθήνα το οποίο πλήρωσε ο πατέρας μου. Επίσης έχει στείλει εξώδικο και στον πατέρα μου για να κρατήσει το σπίτι που είναι στο όνομα του αλλά και το δικό μου»! Οι καταγγελίες του νεαρού δεν σταματούν εδώ! Όπως καταγγέλλει, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στις οικογενειακές σχέσεις, η ίδια του η μητέρα του πήρε όσα χρήματα είχε σε τραπεζικό λογαριασμό, κάποια από τα οποία του είχε βάλει ο παππούς του.
Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο νεαρός, οι διαταραγμένες σχέσεις του με τη μητέρα του είχαν αρχίσει... από την παιδική ηλικία! Ο ίδιος έζησε μαζί της σχεδόν είκοσι χρόνια, πλέον όμως ζει μόνος του. Τον ενοχλεί ιδιαίτερα η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί (η περιγραφή που μας κάνει στην επιστολή του είναι συγκλονιστική) ωστόσο δεν περίμενε πως ως οικογένεια θα φθάσουν στο σημείο η μητέρα... να στέλνει εξώδικο στον γιο της!
Σε σχέση με τα οικονομικά της οικογένειας, η μητέρα διαμένει στο οικογενειακό σπίτι και όλα θα λήξουν στην δικαστική διαμάχη που υπάρχει! Το Δικαστήριο θα γίνει στις αρχές του προσεχούς καλοκαιριού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ