Type Here to Get Search Results !

Υποχρεώθηκε να κάνει σεξ επειδή έχασε το στοίχημα - Το βίντεο των 66 δευτερολέπτων που ανέβηκε στο διαδίκτυο!

Πάτρα: Υποχρεώθηκε να κάνει σεξ επειδή έχασε το στοίχημα - Το βίντεο των 66 δευτερολέπτων που ανέβηκε στο διαδίκτυο!Η γυναίκα πόνταρε και έχασε - Αμέσως μετά ήρθε η τελευταία πράξη του στοιχήματοςπου προκαλεί πολλές αντιδράσεις στην Πάτρα και όχι μόνο...

Ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 6 Μαϊου του 2015 και καταγράφει υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας! Το βίντεο «σκοτεινό» ωστόσο ενδεικτικό για το τι ακριβώς συμβαίνει! Προφανώς η σεξουαλική επαφή γίνεται σε δημόσιο χώρο, κάτι που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος χωρίς όμως να μπορεί να διακρίνει το ακριβές σημείο.

Το βίντεο διαρκεί 66 δευτερόλεπτα και όπως ο χρήστης αφήνει να εννοηθεί, η κοπέλα έχασε στοίχημα και υποχρεώθηκε σε δημόσια σεξουαλική επαφή στα Ψηλαλώνια. Φαίνεται δε ξεκάθαρα πως γίνεται χρήση προφυλακτικού, ενώ εκείνη προσπαθεί όσο μπορεί... να συγκρατήσει την φωνή της.

Οσον αφορά στο χρονικό διάστημα που η νεαρή έχασε το στοίχημα, «προσδιορίζεται» (από τον χρήστη) στην παραμονή των Χριστουγέννων. Στο ίδιο site κυκλοφορούν και άλλα βίντεο με πρωταγωνίστριες και πρωταγωνιστές από την Πάτρα.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ