Type Here to Get Search Results !

Η Πάτρα παίρνει μέρος στην "8η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία" - Συμμετέχουν 30 πόλεις


Όλα έτοιμα για το απόγευμα της Κυριακής, με την Πάτρα να συμμετέχει για ακόμα μία χρονιά στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία που θα γίνει και φέτος, σήμερα στις 10 Μαΐου.
Πρόκειται για την 8η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία με την Πάτρα να έχει «γράψει» την δική της διαδρομή σε ένα πανελλήνιο event που έχει γίνει θεσμός, έχοντας σαν απώτερο στόχο την προώθηση του ποδηλάτου.
Φέτος στην πανελλήνια ποδηλατοπορεία συμμετέχουν πάνω από 30 πόλεις ανά την Ελλάδα, με δεκάδες ποδηλάτες και ποδηλάτισσες να καβαλάνε το ποδήλατο τους και να βγαίνουν στους δρόμους της πόλης, διεκδικώντας τον χώρο που τους ανήκει.
Στην Πάτρα, στην εκδήλωση της όλης διοργάνωσης συμμετέχει η ποδηλατική ομάδα «Ποδηλάτες – ισσές Πάτρας», η ποδηλατική ομάδα του ΑΣΤΟ – Επικοινωνούμε και η νεοσύστατη ομάδα «Ελεύθεροι Ποδηλάτες».
Το ραντεβού είναι για το απόγευμα στις 18:00 στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην πλατεία Όλγας) και η αναχώρηση θα γίνει στις 18:30.
Αυτό που διεκδικούν οι συμμετέχοντες σε όλη την Ελλάδα είναι να μπει το ποδήλατο στο σχολείο με τα σχετικά μαθήματα οδικής ασφάλειας, αλλά και να φτιαχτύν ποδηλατόδρομοι σε όλες Αυτό που διεκδικούν στην φετινή διοργάνωση οι συις συνοικίες των πόλεων, να δημιουργηθεί, δηλαδή, ένα δίκτυο για την ασφαλή μετακίνηση με ποδήλατο που να διατρέχει την κάθε πόλη.
Στόχος που στην Πάτρα μοιάζει μακρινός  παρά το γεγονός ότι το ποδήλατο έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα αυτής της πόλης και ολοένα και περισσότεροι Πατρινοί το χρησιμοποιούν για την μετακίνηση τους. Η πρόσκληση για αυτές τις διεκδικήσεις είναι ανοικτή σε όλους τους φίλους του ποδηλάτου
Σύμφωνα με τους διοργανωτές του event στην Πάτρα το  δρομολόγιο θα είναι προσιτό σε μικρούς και μεγάλους.  Φροντίστε λοιπόν για την καλή κατάσταση του ποδηλάτου σας, φορέστε του φωτάκια, βάλτε και κανά γιλέκο αν έχετε και πάρτε μαζί σας όλη την καλή σας διάθεση. 

Δείτε βίντεο από την περσινή ποδηλατοπορεία στην Πάτρα που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ