Type Here to Get Search Results !

Απίστευτο ενδιαφέρον για την αεροπορική γραμμή Πάτρα- Θεσσαλονίκη με την Astra Airlines

Απίστευτο ενδιαφέρον για την αεροπορική  γραμμή Πάτρα- Θεσσαλονίκη με την Astra Airlines Φοιτητές, επαγγελματίες και τουρίστες
 
Από την στιγμή που ανακοινώθηκε το δρομολόγιο της Astra Airlines από Πάτρα για Θεσσαλονίκη και αντιστρόφως, η σελίδα του patrasinfo.com η οποία παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα δρομολογια του Αράξου σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας και αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς  ο κόσμος έσπευσε μαζικά να αποκτήσει πληροφορίες για τις πτήσεις και τα δρομολόγια.
Δεν είναι μόνο οι φοιτητές που θέλουν να μεταβαίνουν χωρίς ταλαιπωρία από την μία πόλη στην άλλη αλλά είναι και επαγγελματίες ακόμα και τουρίστες.Και βέβαια δεν πρέπει να βλέπουμε τον Άραξο μόνο σαν ένα αεροδρόμιο που εξυπηρετεί την Πάτρα, αφού οι κάτοικοι των νομών Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας επίσης ταλαιπωρούνται προκειμένου να φτάσουν στην Θεσσαλονίκη.
Εφ’  όσον η εταιρία διατηρήσει τους ναύλους σε χαμηλές τιμές, η επιτυχία της γραμμής θεωρείται δεδομένη. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν και η εταιρία Sky Express είχε δρομολογήσει αεροσκάφη μεταξύ Αράξου – Θεσσαλονίκης και Αράξου – Ηρακλείου. Με το εισιτήριο μετ’ επιστροφής να στοίχιζε κάτι περισσότερο από 210 ευρώ ή τότε γραμμή ήταν εξ’ αρχής καταδικασμένη.
Η Πάτρα έχει ανάγκη την διατήρηση της νέας γραμμής και όχι μόνο. Πρόκειται για μια περιοχή που κάλλιστα θα μπορούσε να υποστηρίξει και άλλες αεροπορικές γραμμές όπως για παράδειγμα την Κρήτη αλλά βεβαίως και γραμμές εξωτερικού. Ήδη τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των εταιριών που πετούν από / προς Άραξο αλλά μέχρι στιγμής λείπει  η εταιρία που θα καθιερώσει πτήσεις σε όλη την διάρκεια του έτους.
Είναι γνωστό πως ένα αεροδρόμιο με πολλές πτήσεις και μεγάλη επιβατική κίνηση μπορεί να φέρει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας σε πολλούς τομείς της τοπικής οικονομίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ