Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Με μαχαίρια και σουγιάδες επιχειρούν να μπουν στα Δικαστήρια

Ένα πραγματικό… οπλοστάσιο έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί που ελέγχουν την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας.

Από τα τέλη του περασμένου χρόνου όπου έχει εγκατασταθεί η μαγνητική πόρτα στην είσοδο του κτιρίου (επι της οδού Γούναρη), καθένας που θέλει να εισέλθει πρέπει να περάσει από το σημείο ελέγχου. Ενώ από μηχάνημα ακτινών περνούν και τσάντες , αλλά και οτιδήποτε μεταφέρει κάποιος.



Όπως άλλωστε φαίνεται και στην φωτογραφία , μαχαίρια, ψαλίδια, σουγιάδες πτυσσόμενοι και πολλά ακόμη αιχμηρά και επικίνδυνα αντικείμενα είναι η «λεία» των ενστόλων σε εβδομαδιαία βάση.
Θυμίζουμε πως η «μαγνητική πόρτα» και ο αυστηρός έλεγχος, αλλά και η απαγόρευση εισόδου από την πόρτα του πεζοδρόμου της Κανάρη αποφασίστηκαν από τις δικαστικές αρχές μετά τα πολλά κρούσματα επιθέσεων και τραυματισμών εντός του Δικαστηρίου.

Με τελευταίο αιματηρό περιστατικό –ευτυχώς χωρίς περαιτέρω δυσάρεστες συνέπειες- τον τραυματισμό, προ μηνών, με μαχαίρι δικαστικού υπαλλήλου από κατηγορούμενο την ώρα που κατέθετε στις ανακριτικές αρχές.
Με την τοποθέτηση της μαγνητικής πόρτας κανείς πλέον δεν μπορεί να εισέλθει «αρματωμένος» στο Μέγαρο, καθώς εντοπίζεται έγκαιρα και συλλαμβάνεται!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ