Type Here to Get Search Results !

Ως φίλη του Πούτιν και του Βαρουφάκη παρουσιαζόταν απατεώνισσα στην Πάτρα

Προσέγγιζε ανυποψίαστους συμπολίτες της που τους έπειθε για τις δήθεν διασυνδέσεις της, ώστε να καρπωθεί τις οικονομίες τους, δήθεν για να της επενδύσει... Στο τέλος έπεσε στον υποψιασμένο, τον οποίο απειλούσε με τη ζωή του
Προσποιήθηκε την φίλη του Ρώσου Προέδρου Βλαδίμηρου Πούτιν, την φίλη του Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, την φίλη τραπεζιτών διεθνούς κύρους και όλα αυτά με σκοπό να αρπάξει τις οικονομίες συμπολιτών της στην Πάτρα, δήθεν για να της επενδύσει.
Ο λόγος για μία 48χρονη, το πρώτο θύμα της οποίας, ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν κατάφερε να πείσει έναν 72χρονο συμπολίτη της στην Πάτρα και να του αποσπάσει 50.000 ευρώ! Στα τέλη Απριλίου προσέγγισε μία 40χρονη, την οποία επίσης έπεισε για τις διασυνδέσεις της και της απέσπασε 6.150 ευρώ, επίσης  με το πρόσχημα επενδυτικού κέρδους, δήθεν καταθέτοντας τα χρήματά της σε λογαριασμό τράπεζας του εξωτερικού. Στο τέλος αποπειράθηκε να πράξει το ίδιο σε βάρος ενός 62χρονου ηλεκτρολόγου, με τον οποίο βγήκε ένα ραντεβού για καφέ και άρχισε να του λέει για τις ...«φιλίες» της. Εκείνος δεν πείστηκε και τότε η 48χρονη επιστράτευσε τον συνεργό της, έναν 57χρονο, ο οποίος τον εκβίασε απειλώντας με τη ζωή του για να τους δώσει 2.000 ευρώ.
Το μάλλον όχι και τόσο θύμα δέχτηκε και στη συνέχεια πήγε στην Αστυνομία. Σε συνεννόηση με τους αστυνομικούς προσήλθε στο ραντεβού με προσημειωμένα 250 ευρώ και εκείνη τη στιγμή οι άντρες της Ασφάλειας επενέβησαν και συνέλαβαν τους απατεώνες. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν και τυχόν άλλα θύματά τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ