Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Πώς σχεδίαζαν να ξεπουλήσουν το θαλάσσιο μέτωπο


Το φιλέτο του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας αποτελεί ένα από τα ακίνητα που περιλαμβάνονται στο «μενού» του ΤΑΙΠΕΔ και το οποίο έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη των δήθεν επενδυτών.
Ενδεικτικό των προθέσεων να πουληθεί ένα απο τα σημαντικότερα κεφάλαια της Πάτρας ένντι πινακίου φακής είναι το γεγεονός, πως επί προηγουμένων κυβερνήσεων προσχώρησαν σε σύσταση της ΟΛΠΑ Α.Ε. με μια μόνο μετοχή αξίας μόλις 17 εκ. ευρω.
Το γεγονός ότι η αξία της μετοχής ορίστηκε στα 17 εκατ. Ευρώ, ενώ μόνο το νέο λιμάνι κόστισε 400 εκ ευρω και η αξία του πρώην ακινήτου της Πειραϊκής – Πατραϊκής που αγοράστηκε από τον ΟΛΠΑ ξεπερνά τα 200εκ. Ευρώ, αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις όσων διαχειρίζνται τις τύχες των ελληνικών λιμανιών.
Η κοροϊδία
Την ίδια ώρα αποτελεί πρόσκληση προς τους κατοίκους της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής η  στάση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά αλλά και του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης και απερχόμενου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευαγγ. Βενιζέλου , οι οποίοι την ώρα που ενέτασαν στο ΤΑΙΠΕΔ το φιλέτο του λιμανιού και του θαλασσίου μετώπου και στη συνέχεια υποστήριζαν πως εδεχόμενη παραχώρησή του θα θεωρηθεί μονομερής πράξη από τους εταίρους, προχωρούσαν παραμονές των εκλογών του  2015 σε παραχώρηση 48 στρεμμάτων από το θαλάσσιο μέτωπο της Καλαμάτας στην πόλη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ