Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Έκλεβαν και έκοβαν μηχανάκια - Πως δρούσε η σπείρα

Πάτρα: Έκλεβαν και έκοβαν μηχανάκια - Πως δρούσε η σπείρα Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός
 
Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός για κλοπές δικύκλων στην Πάτρα. Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιασθεί (10) περιπτώσεις οπότε και έκλεβαν μηχανάκια απο γειτονιές της ευρύτερης περιοχής. Τα κλεμμένα δίκυκλα μεταφέρονταν με όχημα κλειστού τύπου (βαν).
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (15-5-2015) νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 33 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές δικύκλων κατά συναυτουργία και παράνομη κατοχή κροτίδων.

Την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία αντιμετωπίζουν και δύο ακόμη συνεργοί του δράστη ηλικίας 32 και 28 ετών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Ειδικότερα χθες (15-5-2015) το βράδυ, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα 53χρονου ημεδαπού, την οποία φόρτωσαν σε φορτηγό όχημα (τύπου βαν) ιδιοκτησίας του πατέρα του 33χρονου και επιχείρησαν να διαφύγουν, όταν έγιναν αντιληπτοί από περίοικούς.

Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών οι οποίοι εντόπισαν τον  33χρονο να οδηγεί το όχημα του και τον συνέλαβαν σε κοντινή απόσταση. Εντός του οχήματος οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν την μοτοσικλέτα του 53χρονου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 33χρονου στη Βάρδα Ηλείας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (18) κροτίδες.

Κατά το προανακριτικό έργο που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει τον τελευταίο μήνα, από  διάφορες περιοχές της Πάτρας, εννέα ακόμα δίκυκλα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατασχέθηκε ως μέσο για την διευκόλυνση στη διάπραξη των κλοπών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ