Type Here to Get Search Results !

Σε έξαρση η υπαίθρια πορνεία τις νύχτες - Δεκάδες Αφρικανές στις γνωστές «πιάτσες»

Η υπαίθρια πορνεία συνεχίζει και βασιλεύει τις νύχτες στην Πάτρα. 

Το φαινόμενο της εκπόρνευσης γυναικών από την Αφρική παραμένει σε έξαρση με αρκετά νεαρά κορίτσια να συγκεντρώνονται κάθε βράδυ σχεδόν, σε δύο σημεία του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου. 

Συγκεκριμένα, η μία ομάδα κοριτσιών κάνει πιάτσα στο ύψος της Τσαμαδού και η άλλη στο ύψος της Μιαούλη, ενώ τις νύχτες της Παρασκευής και του Σαββάτου, άλλες κοπέλες πιάνουν δουλειά από νωρίς στην Κορίνθου και στην Μαιζώνος. 

Έτσι σε ένα οικοδομικό τετράγωνο στο κέντρο της Πάτραςγίνεται πυρήνας της υπαίθριας πορνείας τις νύχτες, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν παρατηρήσει περαστικοί από τα σημεία αυτά, η «πιάτσα» τελευταίως έχει ανανεωθεί με νέα κορίτσια και νέα πρόσωπα, γεγονός που δείχνει ότι το κύκλωμα διακίνησης της εκπόρνευσης και των σωματέμπορων παραμένει ενεργό. 

Πρόκειται στην ουσία για κορίτσια που υποφέρουν από την πείνα και από την φτώχεια, έχοντας έρθει στην χώρα μας ελπίζοντας ότι θα βρουν μία καλύτερη ζωή.

Η κάθε μία από τις ομάδες αυτές ελέγχονται από «προστάτες», αναγκάζοντας τες να εκπορνευτούν για 10 έως και 20 ευρώ, ανάλογα με την ερωτική υπηρεσία που προσφέρουν. 

Οι κάτοικοι πάντως του οικοδομικού αυτού τετραγώνου όπου τις νύχτες μετατρέπεται σε στέκι πορνείας έχουν πλέον αγανακτήσει και ζητούν από τους φορείς και την αστυνομία να βρουν επιτέλους μία λύση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ