Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Έχει ξεραθεί το γκαζόν σε Ψηλαλώνια και Τριών Ναυάρχων

Λίγο χορτάρι, λίγο γκαζόν και λίγο μάζεμα στα κλαδιά που έχουν πέσει στα πρεβάζια, των κήπων της πλατείας Υψηλών Αλωνίων και του πεζόδρομου της Τριών Ναυάρχων.
Ζητούν πολλά οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής από τους αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου; Μάλλον όχι. Στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, μία από τις μεγαλύτερες πλατείες της Πάτρας που τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρεται τα απογεύματα και τις βραδινές ώρες για ανάπαυλα και αναψυχή, το χορτάρι και το γκαζόν έχει σχεδόν ξεραθεί.
Όσο για την Τριών Ναυάρχων, δεν υπάρχει καθόλου πράσινο και έχει καλυφθεί από τα νεράντζια και τα φύλλα των ομώνυμων δέντρων που έχουν πέσει εδώ και μήνες και τα οποία δεν έχουν μαζευτεί.
Οι κάτοικοι της περιοχής μάταια παίρνουν τηλέφωνο τις υπηρεσίες του Δήμου για να τους ενημερώσουν για το όλο ζήτημα, κάνοντας τους έκκληση να βάλουν λόγο πράσινο, σε δύο σημεία της Πάτρας που τα βράδια του καλοκαιριού συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο.
Αν δεν ήταν οι επιχειρηματίες της Τριών Ναυάρχων και κάποιοι από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων να φτιάξουν από μόνοι τους τον περιβάλλοντα χώρο γύρω από τα καταστήματα τους, τότε θα κυριαρχούσε και στα δύο η ξεραΐλα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ