Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση ηλικιωμένος από λεπτοσπείρωση στο ΠΠΝΠ


Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε ένας 77χρονος από χωριό του Πύργου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών και νοσηλεύεται εκεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο 77χρονος κτηνοτρόφος παρουσίασε υψηλό πυρετό τις προηγούμενες ημέρες και επισκέφθηκε ιδιώτη γιατρό στον Πύργο, ο οποίος συνέστησε στους συγγενείς του να τον μεταφέρουν άμεσα στο Ρίο καθώς η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, φέρεται να έχει προσβληθεί από λεπτοσπείρωση τη γνωστή επικίνδυνη νόσο των ποντικών, η οποία μπορεί να αποβεί και μοιραία για τους ασθενείς. Το περιστατικό αυτό έχει θορυβήσει τους κατοίκους της περιοχής όπου ζει και δραστηριοποιείται ο 77χρονος κτηνοτρόφος και φοβούνται μήπως υπάρχει και άλλο κρούσμα στην περιοχή τους. Οι επόμενες ώρες για τον ηλικιωμένο άντρα είναι πολύ κρίσιμες για την αντιμετώπιση της κατάστασής του.
Ένας άνθρωπος μπορεί να προσβληθεί από λεπτοσπείρωση με διάφορους τρόπους, πέρα από το να τον δαγκώσει μολυσμένος ποντικός. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ήρθε σε επαφή με μολυσμένα από ποντικό νερά κυρίως στάσιμα και εφόσον υπήρχε ανοιχτή πληγή στο δέρμα να επηρεάστηκε

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ