Type Here to Get Search Results !

Ο «ποντικός» έγινε… γάτος για να ξεφύγει, αλλά πιάστηκε στη φάκα!

Πάτρα: Ο «ποντικός» έγινε… γάτος για να ξεφύγει, αλλά πιάστηκε στη φάκα! «Χρυσές» δουλειές έκανε ένας 33χρονος Ρουμάνος που συνελήφθη στην Πάτρας, έχοντας προχωρήσει σε τουλάχιστον 16 διαρρήξεις σπιτιών, παίρνοντας από εκεί κοσμήματα, ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας πάνω από 20. 000 ευρώ.
Η σύλληψη του ήταν επεισοδιακή, καθώς όπως υποστηρίζει η αστυνομία ο διαρρήκτης πήδηξε από μπαλκόνι, προκειμένου να ξεφύγει από την σύλληψη του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ειδικότερα, ο 33χρονος το πρωί της Τετάρτης εισήλθε σε οικία 32χρονου ημεδαπού στη Πάτρα, παραβιάζοντας με διαρρηκτικά εργαλεία τον ομφαλό της πόρτας, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και τρία επίχρυσα δαχτυλίδια και τράπηκε σε φυγή.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 33χρονο, εξωτερικά της οικίας του στη Πάτρα. Ο δράστης δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών πριν τη σύλληψη του και στη προσπάθεια του να διαφύγει, τραυματίστηκε στα κάτω άκρα του πηδώντας από μπαλκόνι 2ου ορόφου.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στη κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Το μεγαλύτερο μέρος των κατασχεθέντων αποτελεί προϊόν κλοπής και έχει αποδοθεί στους νόμιμους ιδιοκτήτες του.Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο δράστης είχε τελέσει από τις (8/3/2015) μέχρι και τις (28/6/2015) ακόμη (15) κλοπές σε οικίες στην Πάτρα κατά τις οποίες αφαιρούσε κοσμήματα, ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα και άλλα αντικείμενα.
Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 33χρονος δρούσε κυρίως πρωινές και μεσημεριανές ώρες κατά τις οποίες απουσίαζαν οι παθόντες από τις οικίες τους και παραβιάζοντας με διαρρηκτικά εργαλεία τους ομφαλούς των θυρών , εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσε τα προαναφερόμενα. Σημειώνεται ότι το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ο δράστης από τη δράση του, ξεπερνά τις (20.000) ευρώ. Ο συλληφθείς διακομίσθηκε στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Πατρών όπου κρατείται νοσηλευόμενος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ