Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Εκβιασμοί , διλήμματα και δωράκια πριν την κάλπη


Άλλα κόλπα, προκειμένου να επιβάλουν  σε Εργαζόμενους και μέλη τους την επιλογή του ΝΑΙ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Πάτρα  με αλυσίδες πολυεθνικών και συντεχνίες να πρωτοστατούν στο σχέδιο  …εξευρωπαϊσμού όσων υπάρχει ακόμα και υποψία πως είναι θιασώτες του ΟΧΙ.
Τη «ναυαρχίδα» της εκστρατείας εκφοβισμού και καλλιέργειας κλίματος ανασφάλειας που γίνεται και  στην περιοχή  από  συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, αποτελεί υποκατάστημα πολυεθνικής  οι υπεύθυνοι του οποίου  την περασμένη Τρίτη κάλεσαν του εργαζόμενους και τους ενημέρωσαν πως η επιχείρηση σκέφτεται και φροντίζει γι’  αυτούς, και αποφάσισε να τους πληρώσει σε μετρητά, τονίζοντάς τους συγχρόνως πως αυτό θα πεί να το έχουν στο μυαλό τους όταν πάνε στην κάλπη την Κυριακή.
Άλλη επιχείρηση προκειμένου να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους της  τους ανακοίνωσε πως λόγω των εξελίξεων και την στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους εταίρους που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν οι τράπεζες είναι υποχρεωμένη να τους βγάζει εκ περιτροπής σε υποχρεωτική άδεια καθώς έχουν πέσει οι τζίροι!!!
Η απόφαση αποσύρθηκε  υπό την απειλή   μελών σωματείου, πως εάν η διεύθυνση προβεί σε κάτι τέτοιο, την επομένη θα  σχηματιστεί αλυσίδα ανθρώπων έξω από το κατάστημα, προκειμένου να αποκαλυφθεί ο εκβιασμός σε όλη τη χώρα.
Στο κόλπο και συνεταιρισμοί
Στις κινήσεις  οι οποίες αποσκοπούν σε τρομοκράτηση εργαζομένων καταχωρείται και η περίεργη απόφαση  της διοίκησης συνεταιρισμού ο οποίος εδρεύει στην Πάτρα,  με την οποία οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως θα πάρουν έναντι μισθού.
Όσοι διαχειρίζονται τις τύχες του συνεταιρισμού – γνωστοί και για τις θέσεις που κατέχουν σε σωματεία και άλλα όργανα και επιτροπές - επικαλέστηκαν την έλλειψη ρευστότητας λόγω του κλεισίματος των τραπεζών.
Ωστόσο από πλευράς εργαζομένων  γίνεται λόγος για εκβιασμό, καθώς τα μέλη του συνεταιρισμού πληρώνουν σε   ζεστό χρήμα και μάλιστα  οι εισπράξεις γίνονται σε ημερήσια βάση…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ