Type Here to Get Search Results !

Συνελήφθη 24χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Πάτρα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΈνας 24χρονος Ρομά, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον αδελφό του, που συνελήφθη προχθές το βράδυ, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ.
Σημειώνεται ότι τα δύο αδέλφια είχαν από κοινού πυροβολήσει έναν 31 ομόφυλό τους, για προσωπικές διαφορές, πέντε φορές με πυροβόλο και κυνηγετικό όπλο και τον τραυμάτισαν στην ωμοπλάτη.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 28χρονος χθες βράδυ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και ψευδορκία.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Πατρών προέκυψε πως ο 28χρονος είχε καταθέσει ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς σχετικά με τη διάπραξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ενεπλάκη και ο ίδιος στο επεισόδιο μεταξύ του 31χρονου με τον 37χρονο και τον 24χρονο. Επιπλέον είχε πυροβολήσει με πυροβόλο όπλο προς το σπίτι του 37χρονου, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πατρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ