Type Here to Get Search Results !

Άδεια η πόλη - Η Πάτρα υποδέχθηκε τον Αύγουστο στις γύρω παραλίες!

Άδεια η πόλη - Η Πάτρα υποδέχθηκε τον Αύγουστο στις γύρω παραλίες!Σχεδόν άδειο από κόσμο ήταν το κέντρο της Πάτρας για Σάββατο πρωί.
Η άνοδος της θερμοκρασίας και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, είχε σαν αποτέλεσμα το κέντρο της Πάτρας το Σάββατο το πρωί να μην έχει τον κόσμο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε άλλες τέτοιες μέρες.
Η κλασική βόλτα του Σαββάτου στο κέντρο της Πάτρας, αυτή τη φορά δεν… τιμήθηκε και τόσο από τους Πατρινούς, με τους περισσότερους να επιλέγουν την… δροσιά του σπιτιού τους και του air condition, πηγαίνοντας κατευθείαν το μεσημεράκι για βουτιά στην θάλασσα. Έτσι, οι παραλίες κοντά στην Πάτρα, αλλά και οι πιο μακρινές, στην Δυτική και στην Ανατολική Αχαΐα, γέμισαν από κόσμο από νωρίς το μεσημέρι.
Οι Πατρινοί εξόρμησαν από νωρίς για μπάνιο στην θάλασσα,για να απολαύσουν τις χαρές της και να κάνουν την βουτιά τους, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έφυγαν από το κλεινό άστυ, πηγαίνοντας σε κάποιο από τα παραθεριστικά κέντρα του νομού για να αποδράσουν από την καθημερινότητα.
Μη ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στις αρχές Αυγούστου, είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και σταδιακά μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά και πιο μετά, η πόλη παραδοσιακά θα αδειάσει, με τους Πατρινούς να πηγαίνουν για μίνι διακοπές σε κάποιο από τα κοντινά μέρη της Πελοποννήσου ή της Δυτικής Ελλάδος ή ακόμα και των νησιών του Ιουνίου.
Γιατί για Αιγαίο, με βάση τα οικονομικά των περισσοτέρων, κομματάκι δύσκολο. Πάντως για την ώρα η Πάτρα υποδέχτηκε τον Αύγουστο στις παραλίες, με φόντο τις επερχόμενες μίνι – καλοκαιρινές διακοπές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ