Type Here to Get Search Results !

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Βούντενη - Όλη τη νύχτα επί ποδός οι πυροσβέστες- Πέρασε μέσα από τα σπίτια στη Βούντενη


Νεότερη Ενημέρωση 06.46' / 01/09/15
Υπο έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας σε αγροτοδασική έκταση μεταξύ Άνω Συχαινών και Βούντενης στην Πάτρα. Οι πυροσβέστες όλη νύχτα έδωσαν μάχη με τις φλόγες ενω σύμφωνα με την Π.Υ. τα  μέτωπο της φωτιάς έχει τεθεί υπο έλεγχο. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης για δεύτερο εικοσιτετράωρο παραμένουν στην περιοχή, με 6 οχήματα, 12 άνδρες και 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Η πυρκαγιά κατέκαψε 200 στρέμματα.
Νεότερη Ενημέρωση 21.09
Επί ποδός θα παραμείνουν καθόλη την διάρκεια της νύχτας σύσσωμες οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πατρών, καθώς αν και βρίσκεται υπό ύφεση, η ενίσχυση των ανέμων την τελευταία ώρα δεν τους δίνει ακόμα την δυνατότητα να την θέσουν υπό έλεγχο.
Την ίδια ώρα οι δύο πυροσβέστες που τραυματίστηκαν ελαφρά όταν το όχημα τους παραδόθηκε στις φλόγες, μετά την απροχή πρώτων βοηθειών, επέστρεψαν στα σπίτια τους.
Πάντως η φωτιά πλέον δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Νεότερη Ενημέρωση 18.37
Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη φωτιά της Πάτρας, σχεδόν 7 ώρες από την έναρξη της. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, παραμένουν στην μάχη της κατάσβεσης, με την ελπίδα να την θέσουν το συντομότερο υπό έλεγχο.
Από την πυρκαγιά δεν κάηκαν, χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των πυροσβεστικών δυνάμεων σπίτια, παρόλο που οι φλόγες έφτασαν μέχρι τις αυλές τους.
Νεότερη Ενημέρωση 18.10
Κερδίζουν όπως όλα δείχνουν την μάχη οι πυροσβεστικές δυνάμεις, στη μεγάλη φωτιά της Βούντενης που αποτεφρώνει αγροτοδασική έκταση και πέρασε μέσα από τα σπίτια στην περιοχή των Άνω Συχαινών.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αυτή την ώρα, το μεγάλο πρόβλημα εστιάζεται στις συνεχείς αναζωπυρώσεις, με την κατάσβεση να συνεχίζεται, όπως και οι ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ