Type Here to Get Search Results !

Απέδρασε από την Πάτρα με γκολ του πορτιέρο

Απίθανη εξέλιξη είχε το ντέρμπι της ημέρας στην Πάτρα. Εκεί η Παναχαϊκή μέχρι το 90+6’ απειλούσε τη Λάρισα με την πρώτη φετινή της ήττα, αλλά η θεσσαλική ομάδα βρήκε τον τρόπο να… αποδράσει 1-1, με σκόρερ τον τερματοφύλακά της, Ξενοδόχοφ.
Στο 90+6’ η Λάρισα είχε κερδίσει κόρνερ κι όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ο τερματοφύλακας βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και έπειτα από εκτέλεση από τον Μονιάκη, ο Ξενοδόχο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς.
Στην Παναχαϊκή περίμεναν πώς και πώς αυτό το παιχνίδι, και την επιστροφή του Αλέξη Κούγια στην Πάτρα. Και ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο τέλος υπολόγισαν χωρίς τον… Ξενοδόχοφ.
Απέδρασε από την Πάτρα με γκολ του πορτιέρο (vid)
Οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ στο 35', όταν ο Στεργίδης βρέθηκε απέναντι στον Ξενοδόχοφ, όμως αυτός έσωσε. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 40' ο Γιοβάνοβιτς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Η Παναχαϊκή με παίκτη παραπάνω πίεσε ακόμα περισσότερο για να έρθει το γκολ στο 68', όταν μετά από κεφαλιά του Κάργα, ο Χατζής από κοντά έκανε το 1-0. Αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα, πέταξαν στα σκουπίδια τη νίκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ