Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Έβαζε την ανήλικη κόρη του να κλέβει ηλικιωμένους

Πάτρα: Έβαζε την ανήλικη κόρη του να κλέβει ηλικιωμένουςΜία 15χρονη συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (12/11) από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας για διάπραξη κλοπών.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος της ανήλικης για διάπραξη κλοπών στην οποία περιλαμβάνεται και ο 53χρονος πατέρας του κοριτσιού που προσήλθε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης η 15χρονη ενεργώντας κατ΄ εντολή του πατέρα της πλησίασε έναν 70χρονο, ο οποίος ήταν πεζός και του αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, την ταυτότητα του και μία κάρτα ανάληψης μετρητών.
Άμεσα ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό της 15χρονης σε μικρό χρονικό διάστημα και τη σύλληψη της.
Από την έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι καθοδηγητής - ηθικός αυτουργός στην παράνομη δράση της ανήλικης ήταν ο 53χρονος πατέρας της, ο οποίος παρέδωσε στους αστυνομικούς την ταυτότητα και την κάρτα ανάληψης του 70χρονου.
Από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι η ανήλικη είχε διαπράξει κατ εντολή του πατέρα της, ακόμη δύο κλοπές στη Πάτρα και συγκεκριμένα:
  • Στις 6/11/2015 το πρωί, πλησίασε 78χρονη ημεδαπή και της αφαίρεσε με αιφνιδιαστική κίνηση μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της.
  • Στις 10/10/2015 το απόγευμα, ενεργώντας από κοινού με συνεργό της πλησίασαν 18χρονη ημεδαπή και της αφαίρεσαν από την τσάντα της ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ