Type Here to Get Search Results !

Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ για τα ΑμεΑ

Πάτρα: Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ για τα ΑμεΑ Στην Αποκεντρωμένη ΔιοίκησηΤο Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας, το συνδικάτο Μέταλλου Πάτρας,  Συνδικάτο Ποτών & Τροφίμων, το Συνδικάτο  Επισιτισμού Τουρισμού  & Ξενοδοχείων Νομού Αχαΐας  τα σωματεία συνταξιούχων ΙΚΑ , του ΝΑΤ και του ΟΑΕΕ, η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Ζαβλανίου, προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας (χθες 2-11) στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου για τα οξυμένα προβλήματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, "σε παιδί με ειδικές ανάγκες του έκοψαν την φαρμακευτική αγωγή και τα αναλώσιμα υλικά, (εδώ και τρεις μήνες) με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ίδια η ζωή του παιδιού.
Μετά την αποφασιστική παρέμβαση με  κατάληψη και εκκένωση όλων των γραφείων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης , οι υπεύθυνοι κάτω από την πίεση των φορέων αναγκάστηκαν να δρομολογήσουν λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι, να σπάσουν τη μοιρολατρία και να δώσουν μαχητική αγωνιστική απάντηση στην πολιτική  στην πολιτική των μνημονίων , της κυβέρνησης της Ε.Ε . Οργανωμένα μέσα από τα  Συνδικάτα μας να απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας και τη ζωή που μας αξίζει.
Καλούμε τους Εργαζόμενους  – άνεργους  –συνταξιούχους, τους νέους και νέες, στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ με τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ στην πλατεία Γεωργίου  στις 10:30 π.μ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ