Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου


Από την πορεία για το Πολυτεχνείο στην Πάτρα
Οι Φοιτητικοί ΣύλλογοιΟικοτρόφων Εστίας, Μαθηματικού, Φυσικού, Φαρμακευτικής, Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Πάτρας, οιΣπουδαστικοί Σύλλογοι ΣΤΕφ, ΣΕΥΠ, ΣΔΟ του ΤΕΙ Πάτρας, ηΓραμματεία Πάτρας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ, ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος της ΟΓΕ), ηΠΑΣΕΒΕ και η ΠΑΣΥ καλούν τη νεολαία, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες της Πάτρας στις τριήμερες εκδηλώσεις για τον ταξικό εορτασμό των 42 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, «διδασκόμενοι από την πείρα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και εμπνεόμενοι από τη δράση των φοιτητών και του λαού εκείνες τις ηρωικές μέρες, βγάζουμε συμπεράσματα για το σήμερα τιμώντας αγωνιστικά την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Ο δικός μας Νοέμβρης είναι η συνέχεια του αγώνα ενάντια στα σύγχρονα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων και των κυβερνήσεων που τους στηρίζουν!»
Οι δυνάμεις της κοινωνικής συμμαχίας καλούν το λαό της Πάτρας:
- Την Κυριακή 15 Νοέμβρη στη συναυλία στη Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου με φοιτητικά συγκροτήματα στις 19:00.
- Την Δευτέρα 16 Νοέμβρη στην κατάθεση στεφανιού στο χώρο του Παραρτήματος και της Παλιάς Ασφάλειας (συγκέντρωση στις 17:00 στην πλ. Γεωργίου).
- Την Τρίτη 17 Νοέμβρη στην πορεία για τα 42 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου μαζί με σωματεία εργαζομένων και συλλόγους της Πάτρας, στις 18:00 από την πλατεία Γεωργίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ