Type Here to Get Search Results !

Θρίλερ με τη σορό του 16χρονου Σπύρου- Από την Άμφισσα, στην Πάτρα και από εκεί στη... Λαμία!

Θρίλερ με τη σορό του 16χρονου Σπύρου- Από την Άμφισσα, στην Πάτρα και από εκεί στη... Λαμία!  Μακάβριο αλαλούμ Από την Άμφισσα στην Πάτρα και από εκεί στη Λαμία. Ένα απίστευτο πήγαινε έλα με την σορό του του 16χρονου ποδηλάτη Σπύρου Ντόκου.
Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο της Άμφισσας μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και όπως προβλέπεται η σορός του έπρεπε να υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή. Η εντολή που δόθηκε ήταν να μεταφερθεί στην Πάτρα για να εξεταστεί από την εκεί Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Ο νόμος ωστόσο προβλέπει πως τα περιστατικά της Φωκίδας θα πρέπει να μεταφέρονται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λαμίας. Οι πληροφορίες λένε πως η υπηρεσία της Λαμίας όταν ενημερώθηκε για την μεταφορά του Σπύρου στη Πάτρα κίνησε τις διαδικασίες ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα και η σορός από την Πάτρα να πάει στη Λαμία. Οι ίδιες πηγές λένε στο tvstar.gr πως ενημερώθηκαν και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Ελληνικής Αστυνομίας και του χώρου της δικαιοσύνης.
Μετά από αυτή την εξέλιξη η σορός του άτυχου ποδηλάτη μεταφέρθηκε στη Λαμία. Μάλιστα χρειάστηκε αγώνας δρόμου από το γραφείο τελετών της κυρίας Βιολέτας Καραδήμου προκειμένου φτάσει έγκαιρα στη πρωτεύουσα της Φθιώτιδας αφού η κηδεία του είχε προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα.
Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λαμίας έφτασε στις 12 περίπου το μεσημέρι και η εξέταση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3 το απόγευμα, οπότε και δόθηκε η άδεια για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να ταφεί.
Πάντως η νεκροψία έδειξε πως ο 16χρονος δεν είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Ο θάνατός του, σύμφωνα με το πόρισμα, οφείλεται σε κακώσεις μεσοθωρακίου και καρδίας τραυματικής αιτιολογίας, εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ