Type Here to Get Search Results !

Στην Πάτρα βρέθηκε το δεξί χέρι του υπ. Επικρατείας Νίκου Παππά- Ενημερώθηκε για Αυτοκινητοδρόμιο, Λιμάνι, Πηνει

Στην Πάτρα βρέθηκε το δεξί χέρι του υπ. Επικρατείας Νίκου Παππά- Ενημερώθηκε για Αυτοκινητοδρόμιο, Λιμάνι, Πηνειό κ.α.  Σειρά επαφών από τον Παναγιώτη Σκούτα Διήμερη επίσκεψη στην Αχαΐα και σειρά συναντήσεων με φορείς της περιοχής πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Σκούτας, Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: "Τις προηγούμενες μέρες διήμερη επίσκεψη και επαφές με Δημάρχους και φορείς της περιοχής πραγματοποίησε στην Αχαΐα, ο αχαιός στην καταγωγή, Παναγιώτης Σκούτας διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.
Ο Παναγιώτης Σκούτας συναντήθηκε διαδοχικά με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου Θάνο Καρπή αλλά και της Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου.
Στην περιοχή της Χαλανδρίτσας επισκέφθηκε το χώρο της εταιρίας “Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε” και στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.
Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της περιοχής τόσο στον αγροτοδιατροφικό όσο και στον τουριστικό τομέα ενώ έγινε συζήτηση για την αναβάθμιση του αεροδρομίου του Αράξου σε εμπορικό καθώς και για την άρδευση του κάμπου της Δυτικής Αχαΐας από το φράγμα του Πηνειού.
Η επίσκεψη στην περιοχή ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση του στις εγκαταστάσεις μιας από τις πολλές δυναμικές επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα που δραστηριοποιούνται εκεί.
Κατά την επίσκεψη του στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Νίκο Κοντοέ. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα που είχαν να κάνουν με τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμανιού (εγκατάσταση μονάδας αποθήκευσης και διανομής φυσικού αερίου, εμπορικό λιμάνι).
Στη συνάντηση του με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής, ο Παναγιώτης Σκούτας, ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης ο Παναγιώτης Σκούτας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις του Πάρκου και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του από τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Πάρκου Βασίλη Αναστασόπουλο. Επίσης επίσκεψη πραγματοποίησε και στις εγκαταστάσεις του Patras InnoHub της πρωτοβουλίας τεχνολογικών συνεργατικών σχηματισμών Corallia."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ