Type Here to Get Search Results !

Διήμερο μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων στις 11 και 12 Ιουνίου στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο

Πάτρα: Διήμερο μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων στις 11 και 12 Ιουνίου στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο  Από τον Λαογραφικό Χορευτικό όμιλο Πατρών και υπό την αιγίδα της ΜητροπόλεωςΟ Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών θα παρουσιάσει στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο στην οδό Γερμανού, το «Χορευτικό Πανόραμα 2016».
Πρόκειται για ένα διήμερο μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, που διοργανώνεται με την εθελοντισμό των χορευτών-μελών του Ομίλου και αποτελεί πια θεσμό για τα χορευτικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης της Πάτρας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.
Το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 20.30 το βράδυ, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών υποδέχεται τους: Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης Πατρών, Νεανική Ομάδα Αγ. Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών, Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών, Πολιτιστικό Σύλλογο «Παναγία η Γηροκομίτισσα», Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Σουλίου Πατρών «η Πρόοδος», Χορευτικό-Λαογραφικό Όμιλος Μεσσάτιδας «ο Φίλερης».
Την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 21.00 ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει την κεντρική παράσταση των τμημάτων του, με τίτλο «Δώσ’ μου χέρι να πιαστώ» και τη συνοδεία ορχήστρας. Στόχος της παράστασης είναι να ταξιδέψει τους θεατές στη μουσικοχορευτική παράδοση διαφόρων περιοχών της χώρας μας.
Φιλική Συμμετοχή: Νίκος Ζιώγαλας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ