Type Here to Get Search Results !

Γνώριμος της Αστυνομίας ο δράστης της επίθεσης στην 20χρονη - Επεισοδιακή η σύλληψή του

Πάτρα: Γνώριμος της Αστυνομίας ο δράστης της επίθεσης στην 20χρονη - Επεισοδιακή η σύλληψή του  Εντόπιζε θύματα–κοπέλες πρώτες πρωινές ώρες, σε εισόδους πολυκατοικιών και με τη χρήση βίας τους αφαιρούσε χρήματα και αντικείμεναΑνακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία σχετικά με την σύλληψη και τα ευρύμματα, του 29χρονου που τα ξημερώματα επιτέθηκε σε 20χρονη κοπέλα στην είσοδο της πολυκατοικίας της επί τη Πατρέως .
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συνελήφθη, σήμερα (12-5-2016) νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 29χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε – κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία για διάπραξη ληστειών και αντίσταση.
Ειδικότερα, ο 29χρονος σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, άσκησε σωματική βία σε 20χρονη ημεδαπή, τη στιγμή που εισέρχονταν σε πολυκατοικία και της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και το πορτοφόλι της, που περιείχε μικρό χρηματικό.Για τη διεύρυνση του περιστατικού διενεργήθηκε άμεσα εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αστυνομικοί της οποίας αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από τεχνικές μεθόδους, εντόπισαν σε μικρό χρονικό διάστημα τον δράστη και τον συνέλαβαν.Κατά τη σύλληψη του, ο 29χρονος προέβαλλε αντίσταση απωθώντας τους αστυνομικούς και επιχειρώντας να διαφύγει, ενώ στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό τηλέφωνο που πριν λίγο είχε αφαιρέσει, το οποίο αφού κατέσχεσαν παρέδωσαν στην 20χρονη.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης πριν ένα μήνα περίπου, με τον ίδιο τρόπο δράσης, είχε επιτεθεί σε 22χρονη γυναίκα, σε ανελκυστήρα πολυκατοικίας και της είχε αφαιρέσει την τσάντα της, που περιείχε μικρό  χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.
Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 29χρονου, στην Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατέσχεσαν ως προϊόν κλοπής.Επισημαίνεται ότι, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και αθλητική βία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου αύριο να παραπεμφθεί ενώπιον του Ανακριτή. Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες οι οποίες συνεχίζονται ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ