Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Τρίτο πλήγμα για τη "Θύελλα"

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός σε τροχαίο 42χρονος πατέραςΘα πήγαινε για το μεροκάματο όπως έκανε κάθε ημέρα. Ομως, αυτή τη φορά η βάρδια στάθηκε μοιραία. Νεκρός σε τροχαίο στην οδό Μειλίχου ο 42χρονος Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, πατέρας ενός 12χρονου αγοριού, ο οποίος εργαζόταν στην εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο της ανακύκλωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος κατευθυνόταν προς το εργοστάσιο και στην οδό Μειλίχου, κοντά στο ύψος του θεραπευτηρίου «Ολύμπιον» παρασύρθηκε από ένα φορτηγό.
Η κατάληξη ήταν ο άνδρας να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, δεν τα κατάφεραν και έτσι ο άνδρας ξεψύχησε προτού μπει στο χειρουργείο.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, από τον ιερό ναό του Προφήτη Ηλεία στα Ανω Συχαινά.
Ο 12χρονος Βασίλης -Νικόλας, γιος του άτυχου Ανδρέα Κωνσταντόπουλου, είναι παίκτης στην ομάδα «τζούνιορ» της Θύελλας. Ο θάνατος του πατέρα του συγκλόνισε από χθες το απόγευμα παίκτες και παράγοντες της ομάδας, καθώς πρόκειται για το τρίτο κτύπημα της μοίρας, μετά τον θάνατο του 31χρονου Νίκου Θανόπουλου και του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα την περασμένη εβδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ