Type Here to Get Search Results !

Απίστευτο σκηνικό στην Πάτρα: Έκλεψε τον καφέ και δάγκωσε και τον ιδιοκτήτη

Όλα τα συμπτώματα στερητικού συνδρόμου από την έλλειψη... καφεΐνης παρουσίαζε ένας 60χρονος άνδρας ο οποίος άρπαξε 20 κουτιά (!) στιγμιαίου καφέ από ένα σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Πάτρας και, όταν τον τσάκωσε ένας υπάλληλος, τον.. δάγκωσε με μανία για να ξεφύγει!
Ο υπεύθυνος του καταστήματος πήρε στο κυνήγι τον δράστη που προσπαθούσε να εξαφανιστεί στα στενά της πόλης, αλλά ακινητοποιήθηκε από περαστικούς που άκουσαν τις εκκλήσεις για βοήθεια του διώκτη του. Όμως, όταν ο υπάλληλος προσπάθησε να του πάρει τα κουτιά με τον καφέ, δέχθηκε μια... δαγκωματιά στο χέρι που πλημμύρισε στο αίμα!
Ο 60χρονος συνελήφθη από το πλήρωμα περιπολικού που έφτασε στο σημείο και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για κλοπή και πρόκληση σωματικής βλάβης. Ο άτυχος υπάλληλος κατέφυγε σε νοσοκομείο, όπου του περιποιήθηκαν το τραύμα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.
*** Θύμα κλοπής με τη μέθοδο της απασχόλησης έπεσε ένας 75χρονος από δυο τσιγγάνες στο Αγρίνιο, αλλά έδωσε σαφή περιγραφή τους στην Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν σε μικρή απόσταση. Οι δυο γυναίκες ηλικίας 36 και 34 χρόνων παρέδωσαν τα 70 ευρώ που είχαν αρπάξει από την τσέπη του ηλικιωμένου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ