Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ξεκινά την Παρασκευή η χρήση των κοινόχρηστων ποδηλάτων

Πάτρα: Ξεκινά την Παρασκευή η χρήση των κοινόχρηστων ποδηλάτωνΤην Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο δημαρχείο, θα υπογραφεί μεταξύ δήμου και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συμφωνία παραχώρησης των κοινόχρηστων ποδηλάτων που η Περιφέρεια προμηθεύτηκε, στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου GIFTZ, και θα ενταχθούν σε ένα, ενιαίο σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων της πόλης.
Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Πατρέων και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας θα μεταβούν στον σταθμό των κοινόχρηστων ποδηλάτων στην πλατεία Γεωργίου, όπου θα ενημερωθούν και θα παρακολουθήσουν την έναρξη λειτουργίας του συστήματος.


Πώς θα γίνεται η διάθεση των ποδηλάτων

Με μια προσωπική κάρτα θα μπορούν οι χρήστες να προμηθεύονται δωρεάν τα κοινόχρηστα ποδήλατα που έχουν ήδη εγκατασταθεί στους 13 σταθμούς στάθμευσης που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Όσοι ενδιαφέρονται να χρησιμοποιούν ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση ώστε να λάβουν προσωπική κάρτα με την οποία θα παραλαμβάνουν το ποδήλατο από έναν σταθμό και θα έχουν τη δυνατότητα να το αφήνουν σε οποιονδήποτε άλλο σταθμό τούς διευκολύνει.

Το σύστημα θα λειτουργήσει με πέντε σταθμούς και 30 ποδήλατα της ΑΔΕΠ και οκτώ σταθμούς και 40 ποδήλατα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ