Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Τα μαύρα τα ...μεσάνυχτα με τον δημοτικό φωτισμό στις συνοικίες

Αυτές οι φωτογραφίες, δεν είναι από κάποιο ορεινό χωριό της Αχαΐας μήνα Δεκέμβριο, αλλά από την περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα εν έτει 2016. Και όχι, δεν είναι τραβηγμένες μετά τα μεσάνυχτα, αλλά ώρα 9 το βράδυ και μήνα Μάιο, δηλαδή συνθήκες κατά τις οποίες οι δρόμοι θα έπρεπε να είναι χαρά θεού.
Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Αγυιάς, (η οποία είναι μια από τις πλέον πυκνοκατοικημένες) και σε οδούς όπως η Καζαντζάκη, η Βιτσέντζου Κορνάρου, η Μαντζάρου, η Μιλτιάδου, η Τέλου Άγρα, η Λαυράγγα και οι περί αυτών οδοί.
Τα φώτα που βλέπετε μέσα στο απόλυτο σκότος, δεν είναι ο δημοτικός φωτισμός, αλλά τα φώτα αυτοκινήτων, πολυκατοικιών και καταστημάτων.
Η ίδια κατάσταση επικρατεί στις περισσότερες συνοικίες εκτός κέντρου, με αποτέλεσμα η Πάτρα να μετατρέπεται με το που πέφτει το φως σε πόλη- κάρβουνο. Προφανώς οι λάμπες του δημοτικού φωτισμού έχουν καεί και δεν ασχολείται κανείς ή ,ακόμη χειρότερα, έχουν κάνει φτερά μαζί με τις μεταλλικές τους βάσεις, κλεμμένες από τους ...συλλέκτες χαλκού και μετάλλων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ