Type Here to Get Search Results !

Η ερωτική νύχτα του ζευγαριού πήρε απρόβλεπτη τροπή - Η απόφαση που άλλαξε τα πάντα!


Πάτρα: Η ερωτική νύχτα του ζευγαριού πήρε απρόβλεπτη τροπή - Η απόφαση που άλλαξε τα πάντα!

Το ζευγάρι έφτασε σε ερημική τοποθεσία με αυτοκίνητο - Εκεί όμως τα πράγματα δεν κύλησαν όπως φαντάζονταν οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης...

Σε θρίλερ εξελίχθηκε για έναν 60χρονο η ερωτική του συνεύρεση μέσα στο αυτοκίνητό του, με μια γυναικά κατά πολλά χρόνια νεότερή του. Όλα συνέβησαν τις βραδινές ώρες της περασμένης Τρίτης, όταν ο άντρας, ο οποίος είναι και παράγοντας σε ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει σε περιοχή που εντάχθηκε στον Καλλικρατικό Δήμο Πατρέων και βρίσκεται στη Δυτική πλευρά της Αχαΐας, επέλεξε να συνευρεθεί ερωτικά με μια νεαρή, η οποία παίζει ποδόσφαιρο σε γυναικεία ομάδα της περιοχής. Η ερημική περιοχή του Ομπλού κρίθηκε από το ζευγάρι ως η ποιο κατάλληλη για να περάσουν τις προσωπικές τους στιγμές, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, με τον ηλικιωμένο ποδοσφαιρικό παράγοντα μάλιστα να προσφέρει προκαταβολικά στην νεαρή αθλήτρια ένα σεβαστό ποσό, ως δωράκι για τις στιγμές που θα περνούσαν μαζί. Όλα κυλούσαν ομαλά, όμως κάποια στιγμή ο 60χρονος χρειάστηκε να βγει από το αμάξι και να αναζητήσει μια απόμερη μεριά, προκειμένου να ικανοποιήσει σωματική του ανάγκη.
Εκεί άρχισαν τα δύσκολα και τα απρόοπτα, καθώς από το πουθενά εμφανίστηκε αγέλη σκύλων, η οποία του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να του «κατεβάσει» μεγάλο κομμάτι δέρματος το οποίο ξεκίναγε από την βουβωνική χώρα μέχρι και το γόνατο. Ο άντρας αιμόφυρτος και σε κατάσταση πανικού έτρεξε στο αυτοκίνητο που μέχρι πριν λίγο ήταν η ερωτική φωλιά του με τη νεαρή αθλήτρια, η οποία κάθισε στη θέση του οδηγού για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ