Type Here to Get Search Results !

Βούλγαροι εξέδιδαν γυναίκες στην Πάτρα

Βούλγαροι εξέδιδαν γυναίκες στην ΠάτραΓια μαστροπεία κατηγορούνται δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 40 και 33 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν στην περιοχή Κουνουπέλι Μανωλάδας Ηλείας, την στιγμή που εξωθούσαν στην πορνεία δύο γυναίκες ομοεθνείς τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησης που έκαναν χθες το βράδυ άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βάρδας, συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τον 40χρονο και τον 33χρονο να εξωθούν στην πορνεία και να εκδίδουν τις δύο γυναίκες, ηλικίας 41 και 43 ετών, σε αλλοδαπούς εργάτες, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Από τις έρευνες που έκαναν στην συνέχεια οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι οι δύο άνδρες μετέφεραν τις γυναίκες στο Κουνουπέλι με αυτοκίνητο από την Πάτρα, έχοντας προηγουμένως ειδοποιήσει για το ερχομό τους.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι δύο άνδρες εξέδιδαν τις γυναίκες, τις τελευταίες 10 ημέρες σε υπαίθριους δασικούς χώρους, που τους διαμόρφωναν ειδικά για το σκοπό αυτό.
Οι κατηγορούμενοι εξέδιδαν τις δύο γυναίκες, κυρίως σε αλλοδαπούς, από την περιοχή της Μανωλάδας, έναντι του χρηματικού ποσού των 10 ευρώ, ενώ άλλαζαν τακτικά τους χώρους συνεύρεσης, προκειμένου να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός τους από την Αστυνομία.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από την προανάκριση, η κάθε γυναίκα συνευρίσκονταν μέχρι και με 20 άνδρες κάθε βράδυ.
Τέλος, στην κατοχή των δύο αδρών και των δύο γυναικών βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ