Type Here to Get Search Results !

Το έγκλημα που συγκλόνισε την Πάτρα: “Ζήλευε” και έπνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα

Το έγκλημα που συγκλόνισε την Πάτρα: “Ζήλευε” και έπνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα - Κεντρική ΕικόναΣε κάθειρξη 20 ετών καταδικάστηκε από το  Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου ο 45χρονος, ο οποίος στις 23 Μαΐου 2015 είχε σκοτώσει τη 48χρονη γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους, στην Αγυιά της Πάτρας. 
Ο συζυγοκτόνος είχε πνίξει τη γυναίκα μέσα στη μπανιέρα και εν συνεχεία προσπάθησε να αυτοκοτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του.
Κατά την απολογία του δικαιολόγησε πράξη του λέγοντας «ήμουν θολωμένος εκείνη την ημέρα. Τη ζήλευα επειδή εργαζόταν το βράδυ σε καταστήματα. Αυτό δεν μπορούσα να το αντέξω».
Ο δράστης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, καθώς  το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και δέχτηκε ότι τέλεσε το έγκλημα εν βρασμώ.
Το χρονικό
Εκείνο το Σάββατο, ο 45χρονος επιτέθηκε γυναίκα του και αφού την έδεσε στην συνέχεια την οδήγησε με την βία στην τουαλέτα του σπιτιού, όπου προηγουμένως είχε γεμίσει με νερό την μπανιέρα.
Κατόπιν, ο 45χρονος έβαλε το κεφάλι της 48χρονης μέσα στο νερό, μέχρι η γυναίκα να εκπνεύσει. Αμέσως μετά πήρε το άψυχο σώμα, το έβαλε στο κρεβάτι και στην συνέχεια επιχείρησε να κόψει με ξυράφι της φλέβες του.
Περίοικοι, που είχαν αντιληφθεί πως κάτι συνέβαινε στο σπίτι του ζευγαριού, ειδοποίησαν την αστυνομία.
Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα, βρήκαν αιμόφυρτο τον 45χρονο, δίπλα στην νεκρή σύζυγό του. Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ